Όλο το καλοκαίρι το Gazzetta κολυμπά στις θάλασσες της αθλητικής δράσης!

Μιχάλης Τσαμπάς
Όλο το καλοκαίρι το Gazzetta κολυμπά στις θάλασσες της αθλητικής δράσης!

bet365

Από το Euro στους τελικούς του ΝΒΑ και την υπερπροσπάθεια του Αντετοκούνμπο κι από τα προκριματικά των Ελληνικών ομάδων στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας! Όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού έχουν την σφραγίδα του Gazzetta.

Παραδοσιακά η φράση «τα μπάνια του λαού» συνοδεύεται με καλοκαιρινή ραστώνη, ηρεμία, παύση εργασιών και... μετάθεση όλων όσων μας απασχολούν «από Σεπτέμβρη».

Οι παραλίες γεμίζουν κόσμο που ακόμη και στην εποχή του covid19 αναζητά μερικές στιγμές δροσιάς και αποτοξίνωσης από την ζόρικη καθημερινότητα!

Το Gazzetta παραμένει και στο «βαθύ» καλοκαίρι η καλύτερη δυνατή συντροφιά, καθώς στο πρώτο αθλητικό site της χώρας η ενημέρωση και η παραγωγική διαδικασία δεν σταματούν ποτέ! Φοράμε την μάσκα μας, το αντηλιακό μας, κάνουμε το εμβόλιο, τηρούμε τις αποστάσεις και... βουτάμε στα πιο καθαρά και κρυστάλλινα νερά της ενημέρωσης.

Κάθε ώρα. Κάθε μέρα. Κάθε εβδομάδα. Κάθε μήνα. Άλλωστε όλο το καλοκαίρι είναι... φορτωμένο με αθλητικά γεγονότα πρώτης γραμμής και φυσικά το Gazzetta (βροντο)φωνάζει παρών σε μια ακόμη μάχη! Τον προηγούμενο μήνα ο πήχης της ενημέρωσης μπήκε ψηλά με την διεξαγωγή του Euro σε... 11 γωνιές της Ευρώπης και παραμένει ψηλά με τα όσα ακολουθούν!

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης ξεκινάει ένας μπασκετικός μαραθώνιος που ποιος ξέρει πότε θα ολοκληρωθεί; Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλει να γίνει ο νέος πλανητάρχης με τους Μπακς και φυσικά το Gazzetta με... κομμένη την ανάσα θα παρακολουθεί και θα σας ενημερώνει για την πιο μεγάλη μέρα του «πολέμου» κόντρα στους Σανς!

Με το πληρέστερο live, γεμάτο από φάσεις, video και εικόνες που θα ξεκινήσει στις 3 το πρωί, με σχόλια από τους «ειδικούς του ΝΒΑ» Νίκο Παπαδογιάννη και Αντώνη Καλκαβούρα, αλλά και με LIVE στο youtube από τους Shake and Bake. Φυσικά υπάρχει και συνέχεια.

To ξημέρωμα η κορυφαία πένα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της ομάδας του Μιλγουόκι, ο θρυλικός Charles Gardner γράφει στο Gazzetta για όλα όσα θα έχουν γίνει στον «μεγάλο τελικό», ενώ το ρεπορτάζ, τα video, τα tweets, τα post όλων των ανθρώπων του μπάσκετ στα social θα κάνουν παρέλαση στις οθόνες σας.


Η πλούσια (αθλητική) εβδομάδα δεν έχει μόνο άρωμα από μπάσκετ!

Ο «Βασιλιάς των σπορ», το ποδόσφαιρο, είναι εδώ με τις ελληνικές ομάδες να κάνουν... σεφτέ στα Κύπελλα Ευρώπης! Αρχή με τον Ολυμπιακό το βράδυ της Τετάρτης που υποδέχεται την Νέφτσκι Μπακού για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ γεμάτη από δράση και η Πέμπτη καθώς για νεοσύστατο Conferance League στην Αστάνα ο Άρης δοκιμάζεται κόντρα στην τοπική ομάδα στις 4 το απόγευμα, ενώ το βράδυ (στις 9.30μμ) στο Σαράγεβο η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Βελέζ.

Όλα τα ματς, όπως φυσικά και όλα όσα θα ακολουθήσουν και τις επόμενες εβδομάδες στα Κύπελλα Ευρώπης θα τα παρακολουθείτε LIVE «λεπτό προς λεπτό» στο Gazzetta, θα βλέπετε σε video τα γκολ ελάχιστα λεπτά μετά την επίτευξή τους, ενώ όπως πάντα θα ακολουθεί και πλούσια αρθρογραφία.


Κι αν ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο Άρης μπαίνουν στα... βαθιά, οι άλλοι δύο που συμπληρώνουν το Big5 συνεχίζουν την προετοιμασία για τη νέα σεζόν. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διανύουν το βασικό τους στάδιο επί Ολλανδικού εδάφους με τον Σταύρο Σούντουλίδη να βρίσκεται στο «ασπρόμαυρο» Άπελντορν και τον Νίκο Αθανασίου στο «πράσινο» Χορστ. Καθημερινά σας μεταφέρουν όλα όσα κάνουν στις προπονήσεις επί χόρτου ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες τους, ενώ φυσικά έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε live και τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.


Βέβαια το Gazzetta δεν θα μπορούσε να απουσιάσει και από το μεγάλο πάρτι του καλοκαιριού

Εστω κι αν πρόκειται για ένα... ιδιαίτερο πάρτι χωρίς καλεσμένους. Η φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων ανάβει την Παρασκευή στο στάδιο του Τόκυο και το πρώτο αθλητικό σάιτ της χώρας νύχτα και μέρα θα... τρέχει, θα κολυμπάει, θα ανεβαίνει στους κρίκους, θα σερβίρει, θα πετάει το ακόντιο, θα σκοπεύει, θα στοχεύει, θα παλεύει!

Ενα «νέο site» μέσα στο site θα είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε όλους όλα συμβαίνουν στην Ιαπωνία, ενώ από τις 23 Ιουλίου έως και τις 8 Αυγούστου που ολοκληρώνονται οι αγώνες ένα μαραθώνιο live που θα ξεκινά λίγο μετά τα μεσάνυχτα θα ενημερώνει για αποτελέσματα, ρεκόρ, μετάλλια, τηλεοπτικές μεταδόσεις, γεγονότα σε όλα τα σπορ.

Φυσικά ξεχωριστή μνεία θα γίνεται σε όλα όσα θα κάνουν ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο Λευτέρης Πετρούνιας, η Κατερίνα Στεφανίδη, η Άννα Κορακάκη, η Μαρία Σάκκαρη, η Βoύλα Παπαχρήστου, η εθνική πόλο και όλα τα άλλα παιδιά της Ελληνικής αποστολής που μέσα στις τόσες αντιξοότητες ταξίδεψαν στην Ιαπωνία με φιλοδοξίες και όνειρα! Η αρθρογραφία θα είναι πλούσια και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αφού μέσα από το Ολυμπιακό χωριό ο Αλέξανδρος Λοθάνο και ο Δήμος Μπουλούκος θα ενημερώνουν τους αναγνώστες του Gazzetta γι' αυτά που θα συμβούν στην πιο «παράξενη» διοργάνωση της σύγχρονης εποχής.


Με όλα τα παραπάνω καταλαβαίνει κανείς πως το καλοκαίρι είναι... καυτό στο Gazzetta! Είτε είσαι στο γραφείο, είτε στο σπίτι, είτε αραχτός στην παραλία το «κλικ» στο πρώτο σάιτ της χώρας σε ταξιδεύει άμεσα και έγκυρα σε κάθε γωνιά του πλανήτη που ο αθλητισμός πρωταγωνιστεί.

 

Τελευταία Νέα