Ντέρμπι αιωνίων: clasicή αξία!

Γιάννης Ράμμας
Ντέρμπι αιωνίων: clasicή αξία!

bet365

Ποιος είναι πιο έτοιμος; Πόσα μπορούν να αλλάξουν σε ένα καλοκαίρι; Παναθηναϊκός κι Ολυμπιακός θα έχουν απόψε τις απαντήσεις! Διαβάστε εδώ όλα τα αφιερώματα του gazzetta.gr για το clasico!

Ο ένας κράτησε μόλις δύο παίκτες απ' την περασμένη ομάδα. Ο άλλος ενισχύθηκε με μόλις δύο παίκτες. Ένας παίκτης ακολούθησε την αντίθετη διαδρομή. Τα... trivia είναι πολλά κι ενδιαφέροντα, αλλά μόλις μία ερώτηση απασχολεί: Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός;

Το under 152,5 πόντοι στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός προσφέρεται σε απόδοση 1.85 στην sportingbet

Το πρώτο ντέρμπι της νέας χρονιάς έφτασε και κανείς δε χρειάστηκε να περιμένει πολύ καιρό, παρά μόλις τη 2η αγωνιστική της Α1 της αγωνιστικής περιόδου 2011-12. Ο χρόνος για ασφαλή συμπεράσματα δεν επαρκεί, αλλά για την ώρα η απάντηση θα αρκεί σε έναν εκ των δύο.

Έπειτα πολλά χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν φέρει τον τίτλο του φαβορί, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Ολυμπιακός φέρει αυτούς του Πρωταθλητή Ελλάδος κι Ευρώπης, ενώ υπερτερεί κι από άποψης ομοιογένειας κι εμπειρίας αντίστοιχων αναμετρήσεων. Αλλά παραμένει... Παναθηναϊκός και δε θα μπορούσε να μην έχει το σεβασμό του αιωνίου αντιπάλου του, πόσω μάλλον στο Ο.Α.Κ.Α., που τα τελευταία χρόνια έχει παραβιαστεί ελάχιστες φορές. Απομένει να φανεί ποια είναι η γνώμη του Βασίλη Σπανούλη και της παρέας του.

Λίγο μετά τις 16:00 το gazzetta.gr θα βρίσκεται στο Ο.Α.Κ.Α. για να σας μεταφέρει όλα όσα χρειάζεστε για το πρώτο clasico της νέας χρονιάς: αφίξεις των αποστολών, πρώτη εμφάνιση του Στράτου Περπέρογλου μπροστά στο κοινό της πρώην ομάδος του, παραλειπόμενα, LIVE εξέλιξη της αναμέτρησης και δηλώσεις των πρωταγωνιστών στη συνέντευξη Τύπου και στα αποδυτήρια, φωτογραφίες και videos. Μείνετε συντονισμένοι!

Μέχρι τότε, διαβάστε:

Συνέντευξη του Κάιλ Χάινς (εδώ)
Συνέντευξη του Ντούσκο Σαβάνοβιτς (εδώ)
Face off (εδώ)
Ανάλυση παικτών απ' τους Νίκο Βετούλα & Χάρη Μαρκόπουλο (εδώ)
Τι έχει να πει η... υπόλοιπη Α1 (εδώ)
Pre game δηλώσεις των Αργύρη Πεδουλάκη (εδώ) & Γιώργου Μπαρτζώκα (εδώ)
Τα νέα απ' τις τελευταίες προπονήσεις (Παναθηναϊκός & Ολυμπιακός)
Προϊστορία (εδώ)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα