Σκι: H εντυπωσιακή διάσωση αθλητή με ελικόπτερο στο Μπόρμιο

Δημήτρης Ντζάνης
 H εντυπωσιακή διάσωση σκιέρ από την Αυστρία με ελικόπτερο στο Μπόρμιο

bet365

Στον αγώνα κατάβασης του παγκοσμίου κυπέλλου στο Μπόρμιο οι σωστικές ομάδες κινητοποιήθηκαν υποδειγματικά για την περισυλλογή και μεταφορά του αυστριακού Μάρκο Σβαρτζ σε νοσοκομείο, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

H αγωνιστική περίοδος τελείωσε με πολύ πόνο για τον Μάρκο Σβαρτζ. Ο σκιέρ από την Αυστρία υπέστη σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα κατάβασης του Μπόρμιο στην Ιταλία.

Ο Σβαρτζ, βασικός διεκδικητής για τον τίτλο του παγκοσμίου κυπέλλου, έπειτα από πτώση, υπέστη ρήξη χιαστού και έσω μηνίσκου, καθώς και βλάβη χόνδρου στο δεξί του γόνατο.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι σωστικές ομάδες, με τον άτυχο σκιέρ αρχικά να μεταφέρεται με φορείο σε σημείο που τον περισυνέλεξε ελικόπτερο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Ο Σβαρτζ νικητής στο σλάλομ στον αγώνα του Μαντόνα ντι Καμπίλιο την περασμένη εβδομάδα, βρισκόταν στην πρώτη θέση της κατάταξης του παγκοσμίου κυπέλλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα