Μετάλλιο ο Τσαμποδήμος και η Ζαρμακούπη στο κικ μπόξινγκ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

Δημήτρης Ντζάνης
Η Σεμέλη Ζαρμακούπη στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες

bet365

Ο Γιώργος Τσαμποδήμος και η Σεμέλη Ζαρμακούπη εξασφάλισαν θέση στο βάθρο στις κατηγορίες τους στο κικ μπόξινγκ στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας.

Δύο ακόμα μετάλλια πρόσθεσε το κικ μπόξινγκ στην ελληνική ομάδα στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας. Τα εξασφάλισαν ο Γιώργος Τσαμποδήμος και η Σεμέλη Ζαρμακούπη, μετά την πρόκριση στα ημιτελικά της κατηγορίας τους.

Ο 20χρονος Τσαμποδήμος στο Point Fighting των ανδρών και στην κατηγορία των -63κ. νίκησε τον Τούρκο, Φερίτ με 11-7 και πέρασε στα ημιτελικά, εξασφαλίζοντας μίνιμουμ το χάλκινο μετάλλιο. Το μεσημέρι του Σαββάτου (1/7, 12:00) θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό, Ρόλαντ Βίτζιαν.

Η 21χρονη Σεμέλη Ζαρμακούπη στο Light Contact γυναικών και στα -50κ. νίκησε στον προημιτελικό την Τουρκάλα, Αφρά Αντιγιαμάν με 2-1. To Σάββατο (1/7, 16:24) με αντίπαλο τη Σλοβένα, Τίρα Μπαράντα θα παίξει για την πρόκριση στον τελικό.

Στις άλλες ελληνικές συμμετοχές των προημιτελικών της Παρασκευής (30/6) ο Πρόδρομος Παπαδόπουλος ηττήθηκε από τον Γερμανό, Σάντρο Πίτερς με 11-1 στα -84κ., η Λυδία Χατζηγεωργίου από την Σέρβα, Αλεκσάντρα Κρίστιτς με 3-0 στα -70κ. και η Μάρθα Νυστάζου από την Ιρλανδή, Νικόλ Μπάνον με 2-1 στα -60κ.

Κανόε: Εκτός τελικού ο Τσακμάκης

Δεν κατάφερε να πλασαριστεί στην 10άδα του τελικού στο κανόε ο Χρήστος Τσακμάκης. Ο Ελληνας πρωταθλητής στο κανόε καγιάκ, κατετάγη 15ος μετά από τα δύο σκέλη του προκριματικού, με σύνολο 108.12. Στην 23η θέση κατετάγη ο Ιωάννης Ζάχος 23ος με 146.02.

*Στη σκοποβολή ο Ιωάννης Χατζητσακίρογλου μετείχε στον 2ο προκριματικό στο τραπ και με 119β. κατέλαβε την 21η θέση, μένοντας εκτός της 8άδας του τελικού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα