ΕΟΕ: Επιχορηγεί με 301.000 ευρώ τρεις Ομοσπονδίες για την oλυμπιακή προετοιμασία

ΕΟΕ: Επιχορηγεί με 301.000 ευρώ τρεις Ομοσπονδίες για την oλυμπιακή προετοιμασία

bet365

Η ΕΟΕ επιχορηγεί με 301.000 τη ΚΟΕ, τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό για την προετοιμασία αθλητών και αθλητριών εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζει να επιχορηγεί αθλητικές Ομοσπονδίες εν όψει της προετοιμασίας των αθλητών και των αθλητριών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Στην τελευταία συνεδρίαση της Ολομέλειας, την Τρίτη 2 Μαΐου, υπερψηφίστηκε ομόφωνα η πρόταση της Επιτροπής Ολυμπιακής Προετοιμασίας και αφορά τα αιτήματα τριών ομοσπονδιών ύψους, 301.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα θα δοθούν 250.000 ευρώ στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας για όλα τα αθλήματα που έχει στις τάξεις της, 30.000 ευρώ για την προετοιμασία τεσσάρων αθλητών της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό και 20.000 ευρώ στον ΣΕΓΑΣ.

Μιλώντας στην Ολομέλεια της ΕΟΕ, ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος τόνισε: «Η ΕΟΕ συνεχίζει να είναι αρωγός στις προσπάθειες των αθλητών και των αθλητριών μας για πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Από τη στιγμή που δεν έχουν δοθεί στις ομοσπονδίες τα χρήματα από το στοίχημα, η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή είναι ο μοναδικός χρηματοδότης του ελληνικού αθλητισμού για την ολυμπιακή προετοιμασία, καθώς από την αρχή της χρονιάς έχουμε δώσει σχεδόν 900.000 ευρώ για τους αθλητές μας. Kαι πρέπει να τονίσω ότι αυτά τα χρήματα δεν επιβαρύνουν τον Έλληνα φορολογούμενο, καθώς προέρχονται από χορηγίες και από εκμετάλλευση των πόρων της ΕΟΕ».


Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα