Το Athens Fighting Championship στο Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου

Newsroom
Το Athens Fighting Championship στο Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου

bet365

Για δεύτερη φορά στη χώρα μας διοργανώνεται στις 18 Φλεβάρη και το Ολυμπιακό Κέντρο Πυγμαχίας Περιστερίου «Γιώργος Στεφανόπουλος» η επαγγελματική διοργάνωση με την ονομασία Athens Fighting Championship.

Θα είναι ένα event στα πρότυπα διοργανώσεων του εξωτερικού και θα περιλαμβάνει αγώνες πυγμαχίας, kick boxing και μεικτών πολεμικών τεχνών. Θα έχει κορυφαίους Έλληνες πρωταθλητές και διεθνείς αθλητές από το εξωτερικό.

Main Event (WBC Mediterranean): Ο Παναγιώτης Τσοχαταρίδης αντιμετωπίζει τον κάτοχο της ζώνης WBF International Melvin Moreay, με ρεκόρ 11-5 για τον τίτλο WBC Mediterranean (Rounds: 10*3 minutes). Ο νικητής του τίτλου μπαίνει άμεσα στα rankings του WBC. Επίσημοι Supervisors του WBC θα παρευρεθούν στον αγώνα.

Μερικά από τα ονόματα που θα είναι σε αυτή τη βραδιά των πολεμικών τεχνών είναι τα παρακάτω: Γρηγόρης Νικολόπουλος, Jovan Stojiljkovic, Γιώργος Νταντάμης, Sebastijan Saciri, Maboko Mabe, Roland Hotza, Άννα Μαρία Κατσαρμά, Μαρία Νελλά, Σταύρος Μιχαηλίδης, Γιώργος Μέγας, Κατερίνα Αμπντάλα και Χριστίνα Παπασωτηρίου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα