Η Ημερίδα απολογισμού του έργου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Η Ημερίδα απολογισμού του έργου της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. στο ΟΑΚΑ

bet365

Ημερίδα, με θέμα: «Οι δράσεις της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. ενάντια στη χειραγώγηση αθλητικών αγώνων - Απολογισμός 2022 και ο κομβικός ρόλος του αθλητικού κινήματος», διοργανώνει η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, στο ΟΑΚΑ.

Στην εκδήλωση δίνουν το παρόν ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η Αντεισαγγελέας Αρείου Πάγου Βιργινία Σακελλαροπούλου, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Καραμαλάκης και ο αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης.

Ο απολογισμός των δράσεων της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας για το 2022 έγινε από τον γγΑ και πρόεδρο της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γιώργο Μαυρωτά ενώ για τη συνδρομή τους θα μιλήσουν τα μέλη της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., Αλεξάνδρα Ρογκάκου Αναπληρώτρια του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Δημήτρης Ντζανάτος, Πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων Βασίλης Παπακώστας, Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος Αθλητικός Εισαγγελέας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Επίσης πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις από φορείς του εξωτερικού, από ενώσεις αθλητών, από στοιχηματικές εταιρίες, από την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και τις Ομοσπονδίες για τις δράσεις τους στην καταπολέμηση της χειραγώγησης αγώνων και τη συνεργασία τους με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α.

Επιπλέον, παρουσιάστηκε εξειδικευμένη ανάλυση της αξιολόγησης αναφορών και της δημιουργίας ειδοποιήσεων από την Ομάδα Αξιολόγησης Αναφορών της Ε.Π.ΑΘΛ.Α., αλλά και θέματα δεοντολογίας που θα αναπτυχθούν από την Εθνική Αρχή Διαφάνειας καθώς και διαδικτυακής εκπαίδευσης πάνω σε θέματα αθλητικής ακεραιότητας.

Η ημερίδα είναι σε εξέλιξη

 

Τελευταία Νέα