Τρία Σκορ και 5 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park

Newsroom
Τρία Σκορ και 5 ελληνικές ιπποδρομίες τη Δευτέρα στο Markopoulo Park
Στις 16:00 ξεκινάει το ελληνικό πρόγραμμα της ημέρας.

Με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει πέντε ελληνικές ιπποδρομίες και δύο κούρσες από την Νότια Αφρική θα πραγματοποιηθεί η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, της Δευτέρας 17 Οκτωβρίου 2022, στο Markopoulo Park. Οι δύο κούρσες από την Ν. Αφρική αφορούν την 3η και την 4η ιπποδρομία από το Greyville, με ώρα έναρξης 15:05. Οι ελληνικές ιπποδρομίες ξεκινούν στις 16:00.

Ξεχωρίζουν η 4η και η 5η κούρσα

Στην 4η ελληνική ιπποδρομία που θα διεξαχθεί στην απόσταση των 1.575 μέτρων 6 καθαρόαιμοι θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη.

Στην καλύτερη ιπποδρομία του προγράμματος, την 5η ελληνική, 7 ίπποι θα διαγωνιστούν επίσης στην ίδια απόσταση και υπόσχονται μια συναρπαστική άφιξη.

Προσφέρονται ΣΚΟΡ 3, ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6

Το στοιχηματικό ενδιαφέρον είναι πολύ υψηλό για την ιπποδρομιακή συγκέντρωση καθώς προσφέρεται ένα ΣΚΟΡ 3 από την 1η ως την 3η ιπποδρομία, ένα ΣΚΟΡ 4 από την 4η έως την 7η ιπποδρομία και ένα ΣΚΟΡ 6 από την 2η ως την 7η ιπποδρομία.

Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Oι φίλοι των ιπποδρομιών που θα επιλέξουν να μην επισκεφτούν το Markopoulo Park, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανά τις ιπποδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ και διαδικτυακά.

 

Τελευταία Νέα