Motor Festival Gold Edition: Αρχίζει το μεγάλο σόου στο ΟΑΚΑ

Newsroom
Motor Festival Gold Edition: Αρχίζει το μεγάλο σόου στο ΟΑΚΑ

bet365

To 20ό Motor Festival Gold Edition ανοίγει τις πύλες του στο ΟΑΚΑ και για ένα τριήμερο υπόσχεται έντονες συγκινήσεις στους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

To μεγαλύτερο μηχανοκίνητο πάρκο αδρεναλίνης στην Ελλάδα είναι έτοιμο να ανοίξει τις πύλες του. Από την Παρασκευή (7/10) Οκτωβρίου στις 18:00 και Σάββατο (8/10) και Κυριακή (9/10) από τις 11 το πρωί έως και τις 11 το βράδυ το ΟΑΚΑ θα κινείται στους ρυθμούς του 20ού Motor Festival Gold Edition, που διεξάγεται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού αλλά και της E.P.T.A. (European Passenger Transportation Association).

Στην εντυπωσιακή αρένα δράσης, που έχει στηθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, οι διεθνούς φήμης επαγγελματίες οδηγοί των δύο και των τεσσάρων τροχών θα επιδοθούν όλο το τριήμερο σε μοναδικά μηχανοκίνητα Shows, που θα συνδυάζονται με ειδικά ψηφιακά εφέ, δημιουργώντας έναν ξεχωριστό «κόσμο», ο οποίος θα μεταλλάσσεται διαρκώς!

Εντυπωσιακά Shows σε Drift, Stunt riding, 4X4 και Off Road οχήματα να… διαλύουν αυτοκίνητα, φορτηγά, Freestyle Motocross με άλματα πάνω από αυτοκίνητα και ανθρώπους, Trial και κόλπα που θα… ανάβουν φωτιές είναι ένα μόνο μέρος του άκρως θεαματικού μηχανοκίνητου «ψηφιδωτού» του 20ού Motor Festival, στο οποίο θα μετάσχουν δεκάδες επαγγελματίες οδηγοί από την Ελλάδα και το εξωτερικό, έτοιμοι να ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο… κόκκινο!

Από κοντά και ο «Γύρος του θανάτου», το πιο ιστορικό ακροβατικό της μηχανοκίνησης, BMX riders που θα κάνουν… άλλα κόλπα, αλλά και τα κορίτσια του φεστιβάλ που υπόσχονται κι εκείνα μοναδικές χορευτικές παραστάσεις.

Παράλληλα δίπλα και πίσω από την αρένα αυτής της σπουδαίας μηχανοκίνητης γιορτής, θα πραγματοποιηθεί το 2ο – μετά το πολύ επιτυχημένο 1ο πέρυσι – Bazaar Festival νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και επαγγελματικών οχημάτων, αλλά και στην πιο πολυτελή έκδοσή του με Exclusive Limousine & VIP Transfer, που θα έρθουν ειδικά για το 20ό Motor Festival από όλη την Ευρώπη! Μια έκθεση που θα περιλαμβάνει τα… πάντα από τον κόσμο των δύο και των τεσσάρων τροχών.

Ακόμη, όπως έχει προαναγγελθεί στο 20ό Motor Festival θα πραγματοποιηθούν, με τη συμμετοχή του κοινού, σπουδαίες βιωματικές δράσεις με θέμα την οδική ασφάλεια. Επιπλέον, σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου συνολικά 12 ροκ συγκροτήματα θα δίνουν τον παλμό!

motor festival

Από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου έως και την Κυριακή 9 του μηνός (Παρασκευή 18:00 -23:00, Σάββατο 11:00 – 23:00, Κυριακή 11:00 - 22:00 το ωράριο λειτουργίας) στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας το 20ό Motor Festival θα προσθέσει κι άλλη αξία και ιπποδύναμη στο χώρο της μηχανοκίνησης!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα