1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Ski: Με μεγάλη επιτυχία το «Kaiafas Battle 2022»

Newsroom
1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Ski: Με μεγάλη επιτυχία το «Kaiafas Battle 2022»

bet365

Η λίμνη του Καϊάφα, 15 χρόνια μετά τις φονικές πυρκαγιές στο νομό Ηλείας, αποκτά χρόνο με το χρόνο ζωή και τα νερά της γίνονται στίβος για διοργανώσεις όπως το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Ski «Kaiafas Battle 2022».

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκληρώθηκε το 1ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Water Ski «Kaiafas Battle 2022», στο πανέμορφο τοπίο της λίμνης του Καϊάφα, στο νομό Ηλείας. Οι εξαιρετικοί σε επιδόσεις αθλητές έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από τη διοργάνωση και το ενθουσιώδες κοινό και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Με φόντο την υπέροχη λίμνη Καϊάφα και κάτω από άριστες καιρικές συνθήκες, αναδείχτηκαν οι κορυφαίοι του Kaiafas Battle 2022. Η σημερινή ημέρα ήταν μία τεράστια υπαίθρια γιορτή, η οποία μεταφέρθηκε ψηφιακά σε 170 χώρες, με τεράστια προβολή και επιτυχία.

καιαφα


Μερικοί από τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες του κόσμου αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν από 5 έως 3 αστέρια, καθώς και δύο χρηματικά έπαθλα των 22.000 δολαρίων & των 12.000 δολαρίων αντίστοιχα.

Στους κατηγορία pro Ανδρών, ο Βρετανός, Γουίλ Άσερ Will Aεπιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί παίρνοντας τη νίκη, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν ο συμπατριώτης του, Φρέντερικ Γουίντερ και ο Ιταλός, Ματέο Λουτσέρι.

Στις γυναίκες, η Τζάιμε Μπουλ παρέμεινε αήττητη για το 2022. Η Καναδή αθλήτρια αν και πιέστηκε από τις επιδόσεις της Αμερικανίδας, Άλι Νίκολσον Allie και της Ιταλίδας, Μπεατρίτσε Ιάνι, κατάφερε να στεφθεί νικήτρια του «Kaiafas Battle 2022».

Αξίζει να αναφερθεί ότι η αθλητική αυτή διοργάνωση, είναι αναγνωρισμένη από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι και την Ελληνική Ομοσπονδία. Παράλληλα, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος & του Δήμου Ζαχάρως.


 

Τελευταία Νέα