Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens 2022”

Newsroom
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει τον μεγαλύτερο φιλανθρωπικό αγώνα “No Finish Line Athens 2022”
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ, αγκαλιάζει τον μεγαλύτερο σε προσφορά, συμμετοχή και διάρκεια φιλανθρωπικό αγώνα του κόσμου, No Finish Line Athens 2022, ως επίσημος χορηγός της 6ης διοργάνωσης.

Φέτος, ο αγώνας φιλοξενείται στο ΟΑΚΑ, το διάστημα 25 έως 29 Μαΐου, και τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» το οποίο θα στηρίξει μητέρες και παιδιά πρόσφυγες από την Ουκρανία.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ θα είναι δίπλα σε όλους τους συμμετέχοντες, εθελοντές δρομείς, που θα τρέξουν ή θα περπατήσουν, προσφέροντας χιλιόμετρα πορείας, για το σημαντικό σκοπό του No Finish Line Athens 2022.

Επίσης θα φροντίσει τους μικρούς μας φίλους οι οποίοι θα τρέξουν στο πρώτο Ζαγοράκι Kids Relays Festival, το μεγαλύτερο αθλητικό φεστιβάλ παιδικών σκυταλοδρομιών!

Δροσιά, ενυδάτωση, και αναζωογόνηση είναι τα εφόδια που θα προσφέρει το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ σε όλους, ως απόλυτος σύμμαχος, για να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους!

cbc

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ υποστηρίζει εμπράκτως αθλητικά, κοινωνικά και πολιτιστικά δρώμενα που υλοποιούνται με στόχο την ενδυνάμωση των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι το Καλό το έχουμε μέσα μας!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα