Swim - Bike - Run: Το τρίπτυχο της καλύτερης γυμναστικής είναι στο Spetsathlon

Newsroom
Swim - Bike - Run: Το τρίπτυχο της καλύτερης γυμναστικής είναι στο Spetsathlon
Το δημοφιλέστερο τρίαθλο της Ελλάδας επιστρέφει στις Σπέτσες (13-15/05), με την μεγάλη στήριξη της bwin, και υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις.

Η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που ενδείκνυνται περισσότερο για γυμναστική και δραστηριότητες στην ύπαιθρο, αφού ο ηλιόλουστος καιρός το επιτρέπει και η διάθεση αλλάζει προς το καλύτερο.

Γι' αυτό αρκετοί είναι αυτοί που αναζητούν ένα διαφορετικό τρόπο γυμναστικής, ακόμα και διοργανώσεις, για να συμμετέχουν, να δοκιμάσουν τα όριά τους, αλλά και να περάσουν όμορφα και να γίνουν κομμάτι ενός συνόλου που διασκεδάζει, με κοινό άξονα τον αθλητισμό.

Και το Spetsathlon είναι εδώ, για να φέρει ενθουσιασμό, δυνατές συγκινήσεις και πολλά χαμόγελα σε όλους! Τα αγωνίσματά του αναμένεται να προσφέρουν την αδρεναλίνη που χρειάζεται ένας αθλητής και το ενδιαφέρον που αποζητά ένας θεατής, σε ένα διήμερο (13-15/05) γεμάτο αθλητισμό.

spetsathlon

Το τρίπτυχό του, Swim - Bike - Run, εγγυάται τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης, αλλά και τη διασκέδαση, με την αγωνιστική δράση να ξεκινά το Σάββατο το πρωί με τον ποδηλατικό αγώνα, να συνεχίζεται με τους κολυμβητικούς αγώνες και να κορυφώνεται στις 18:30 με τον αγώνα 5km.

Grand Sponsor της κορυφαίας αυτής διοργάνωσης του αθλητισμού στη χώρα μας είναι η Entain plc με το brand bwin, το μεγαλύτερο betting brand παγκοσμίως, το οποίο στηρίζει το θεσμό από το 2019. Εκεί, θα είναι και η δική του ομάδα, bwin running team, η οποία θα αποτελείται από περίπου 50 άτομα και θα συμμετέχει στον αγώνα 5km του Σαββάτου (14/05, 18:30).

bwin

Η δράση κορυφώνεται την Κυριακή (15/05, 09:30) με τα τρίαθλα και οι αθλητές θα μπουν στον πραγματικά... σκληρό αγώνα!

Τα τρίαθλα χωρίζονται στις εξής κατηγορίες:

  • Spetses Triathlon Sprint

Το πρώτο τρίαθλο είναι το Spetses Triathlon Sprint, το οποίο αποτελείται από 750m κολύμβηση, 25km ποδήλατο και 5km τρέξιμο. Σε αυτό μπορεί κάποιος να πάρει μέρος τόσο ατομικά, όσο και σε σκυταλοδρομία. Εκκίνηση και τερματισμός είναι η Πλατεία Ποσειδωνίου. Μετάλλιο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες και θα γίνουν age group βραβεύσεις. Ώρα εκκίνησης: 09:30.

  • Spetses Triathlon Endurance

Το δεύτερο τρίαθλο είναι το Spetses Triathlon Endurance και αποτελείται από 1500m κολύμβηση, 50km ποδήλατο και 10km τρέξιμο. Κι εδώ επίσης οι διαγωνιζόμενοι μπορούν να συμμετέχουν είτε ατομικά, είτε σε σκυταλοδρομία κι εκκίνηση και τερματισμός είναι η Πλατεία Ποσειδωνίου. Μετάλλιο συμμετοχής θα πάρουν όλοι οι συμμετέχοντες και θα γίνουν age group βραβεύσεις. Ώρα εκκίνησης: 09:40.

spetsathlon

Κάθε χρόνο οι τριαθλητές, και όχι μόνο, σπεύδουν στις Σπέτσες, για να αγωνιστούν στις όμορφες διαδρομές της. Αυτό το διήμερο, η καρδιά του αθλητισμού χτυπάει στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού!

 

Τελευταία Νέα