Η Βίκος Α.Ε. χορηγός στο Μαραθώνιο Ναυπλίου

Newsroom
Η Βίκος Α.Ε. χορηγός στο Μαραθώνιο Ναυπλίου
Η Διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του Συλλόγου ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’.

Την κορυφαία αθλητική διοργάνωση «Μαραθώνιος Ναυπλίου – Nafplio Marathon», που θα διεξαχθεί στις 15 – 17 Απριλίου, στηρίζει η εταιρεία Βίκος ως χορηγός. Για μία ακόμα χρονιά, δρομείς, διοργανωτές, εθελοντές κι όλοι όσοι συμμετέχουν στη αθλητική εκδήλωση θα ενυδατώνονται με το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ και τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά ΒΙΚΟΣ.

Ο Μαραθώνιος Ναυπλίου είναι ένα αθλητικό δρομικό γεγονός υψηλών προδιαγραφών και ταυτόχρονα ένα πολύπλευρο κοινωνικό γεγονός με πλήθος δράσεων και προγραμμάτων που προάγουν την υγεία, την παιδεία και τον πολιτισμό.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει αγώνες Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, δρόμου 5 χλμ. & 2,5 χλμ. για όλους!

Η διοργάνωση του Μαραθωνίου Ναυπλίου είναι αφιερωμένη στο κοινωνικό έργο του συλλόγου ‘ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ’. Πρωταρχικός στόχος του συλλόγου είναι η λειτουργία Τράπεζας εθελοντών δοτών μυελού των οστών για να καλύψει τις ανάγκες ασθενών, παιδιών και ενηλίκων, που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς.

Δηλώστε συμμετοχή για μια ξεχωριστή δρομική εμπειρία!

Η εταιρεία Βίκος με συνέπεια και αφοσίωση, δηλώνει σταθερά το «παρών» στηρίζοντας με κάθε τρόπο δράσεις που συμβάλουν στη βελτίωση της καθημερινότητας ευάλωτων ομάδων. Θέτοντας ως ύψιστη προτεραιότητα την έμπρακτη προσφορά, η Βίκος Α.Ε. αφουγκράζεται με ενσυναίσθηση τις κοινωνικές ανάγκες και υλοποιεί σύνολο δράσεων παίρνοντας ενεργά θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Όλες οι δράσεις εταιρικής υπευθυνότητας παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα water.gr δίνοντας το περιβαλλοντικό και κοινωνικό αποτύπωμα της εταιρείας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα