Παρέμεινε στην προεδρία της ΔΟΑ ο Κούβελος

Newsroom
Παρέμεινε στην προεδρία της ΔΟΑ ο Κούβελος

bet365

O Iσίδωρος Κούβελος επανεξελέγη στην προεδρία της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας για την τετραετία 2021 – 2025. Τα συγχαρητήρια του Τόμας Μπαχ.

Στις εκλογές που έγιναν στην έδρα της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ο κ. Κούβελος υπερίσχυσε του Μιχάλη Φυσεντζίδη και θα παραμείνει στην θέση του Προέδρου για τέταρτη θητεία.

Μετά την εκλογή του ο Ισίδωρος Κούβελος δήλωσε: «Ευχαριστώ τους συναδέλφους για την εμπιστοσύνη τους . Συνεχίζουμε το έργο που ξεκινήσαμε το 2009 αναπτύσσοντας και εμπλουτίζοντας την αποστολή της ΔΟΑ, βάζοντας τις βάσεις για την Ακαδημία της νέας εποχής. Οι εγκαταστάσεις μας στην Αρχαία Ολυμπία η ανακαίνιση των οποίων ολοκληρώθηκε πριν λίγες ημέρες, με την πλήρη οικονομική στήριξη της ΔΟΕ, θα εγκαινιαστούν στις 17 Οκτωβρίου, με την παρουσία της ΠτΔ κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Προέδρου της ΔΟΕ Τ. Μπάχ

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Πρόεδρο της ΔΟΑ έστειλε ο Πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής Τόμας Μπαχ ο οποίος αναφέρει: «Αγαπητέ Ισίδωρε. Tα εγκάρδια συγχαρητήρια μου για την επανεκλογή σου. Ανυπομονώ να σε δω σύντομα στην Ελλαδα. Tις καλύτερες μου ευχές.»

Η σύνθεση της νέας Εφορείας θα ολοκληρωθεί στην προσεχή συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: INTIME

NEWS FEED