Παιδεία και αθλητισμός στη βιβλιοθήκη του ΔΚΟΕ στο ΣΕΦ, για την Παγκόσμια Ολυμπιακή ημέρα

Παιδεία και αθλητισμός στη βιβλιοθήκη του ΔΚΟΕ στο ΣΕΦ, για την Παγκόσμια Ολυμπιακή ημέρα

bet365

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας.

Εκδήλωση για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ολυμπιακής Ημέρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), πραγματοποιήθηκε σήμερα στην βιβλιοθήκη του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας (ΔΚΟΕ).

Στην διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκαν γυμναστικές επιδείξεις από αθλήτριες του Γυμναστικού Ομίλου Παλαιού Φαλήρου «Αρμονία», ενώ στη συνέχεια οι προσκεκλημένοι επισκέφθηκαν την ανανεωμένη βιβλιοθήκη του ΣΕΦ, μεταξύ των οποίων ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, η Υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Σοφία Βούλτεψη, οι Βουλευτές της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης και Γιάννης Μελάς, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Τρύφων Αλεξιάδης, ο Γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Μανώλης Κολυμπάδης, η Αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Σταυρούλα Αντωνάκου, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δήμητρα Νάνου, ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Κωνσταντίνος Φίλης, η Προέδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Εύη Μωραϊτίδου κ.α.

«Ερχόμαστε να ενισχύσουμε την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των ομάδων της κοινωνίας μας, της συμφιλίωσης, της συνεργασίας, της ομαδικότητας, όλα αυτά που πρεσβεύει ο αθλητισμός. Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος που είμαστε εδώ σήμερα που τιμούμε μια πρωτοβουλία που ξεκίνησε η Ολυμπιακή Εκεχειρία, μια πρωτοβουλία που στηρίζετε και από την Ολυμπιακή Επιτροπή, μια πρωτοβουλία που υλοποιήθηκε από την Διοίκηση του Σταδίου το οποίο μας φιλοξενεί σήμερα» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης

Η πρόεδρος του Σ.Ε.Φ., Χριστίνα Τσιλιγκίρη, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι «σήμερα, θέτουμε από κοινού ξανά σε λειτουργία τη βιβλιοθήκη μας. Και κάνουμε πράξη τη δέσμευση μας για μια νέα πλατφόρμα αθλητικής γνώσης στον εσωτερικό χώρο του Σταδίου. Το να είσαι αθλητής συνδυάζεται με υψηλό φρόνημα, μόρφωση και στόχους. Η αθλητική παιδεία περνά μέσα από τα γήπεδα, αλλά και τα βιβλία».

 

Τελευταία Νέα