Αμερικανοί ξιφομάχοι κατέβηκαν με ροζ μάσκες διαμαρτυρόμενοι για τον συναθλητή τους που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση!

Κώστας Ευθυμιάδης
Αμερικανοί ξιφομάχοι κατέβηκαν με ροζ μάσκες διαμαρτυρόμενοι για τον συναθλητή τους που κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση!

bet365

Τρεις από τους τέσσερις ξιφομάχους των ΗΠΑ στο ομαδικό κατέβηκαν με ροζ μάσκες στέλνοντας μήνυμα κατά της βίας σε γυναίκες, με τον τέταρτο της ομάδας να κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ιστορία εκτυλίχθηκε στο ομαδικό αγώνισμα της ξιφασκίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τρία από τα τέσσερα μέλη της ομάδας των ΗΠΑ, οι Τζέικ Χόιλ, Κέρτις ΜακΝτόναλντ και Γιεσέρ Ραμίρεζ, κατέβηκαν στο ομαδικό με ροζ μάσκες σε ένα μήνυμα κατά της βίας των γυναικών.

Το μήνυμα όμως είχε και έναν συγκεκριμένο αποδέκτη και ήταν ο τέταρτος της ομάδας! Ο Αλεξ Χάτζιτς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση και οι συναθλητές του ήταν αντίθετοι με την προσθήκη του στην ομάδα.

Ξιφομάχοι με μάσκες

Ο Χάτζιτς δεν αγωνίστηκε ποτέ στο ομαδικό (ήταν αναπληρωματικός), ενώ έχει αρνηθεί τις κατηγορίες εις βάρος του. Οι ΗΠΑ πάντως αποκλείστηκαν στον πρώτο γύρο από την Ιαπωνία.


Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.