Άλμα 60 μέτρων για Όστμπεργκ (vids)

Νίκος Τσιώκος
Άλμα 60 μέτρων για Όστμπεργκ (vids)
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Μαντς Όστμπεργκ πραγματοποίησε άλμα 60 μέτρων στο σόου που έλαβε χώρα στο Τρίσιλ της Νορβηγίας οδηγώντας το Fiesta RS. «Μεγαλύτερο άλμα την επόμενη χρονιά», δήλωσε.

Δράση στο WRC δεν υπάρχει μέχρι το τετραήμερο 11-14 Απριλίου, όταν θα διεξαχθεί το Ράλι Πορτογαλίας, με τον Μαντς Όστμπεργκ να το εκμεταλλεύεται. Ο Νορβηγός βρέθηκε στα πάτρια εδάφη και πήρε μέρος στο σόου που έλαβε χώρα στο χιονισμένο Τρίσιλ.

Εκεί, λοιπόν, προσέφερε θέαμα στους χιλιάδες θεατές, οι οποίοι έδωσαν το παρών εκεί για να παρακολουθήσουν από κοντά το σόου, και πραγματοποίησε με το Fiesta RS άλμα 60,48 μέτρων σε 4 λεπτά και 10 δευτερόλεπτα. Μάλιστα, αυτό αποτέλεσε νέο παγκόσμιο ρεκόρ, με το κοινό να τον χειροκροτεί και τον ίδιο να ελπίζει για μεγαλύτερο άλμα την επόμενη χρονιά. «Ήταν φανταστικό το συναίσθημα.

Ήθελα να βρίσκομαι πολύ περισσότερη ώρα στον αέρα. Πάντα θέλεις λίγο παραπάνω πριν προσγειωθείς στο έδαφος. Πριν το μεγάλο άλμα έκανα ένα μικρότερο 30 μέτρων. Πηγαίναμε με 150 χλμ. την ώρα, αλλά χρειαζόμασταν κάτι παραπάνω για να κάνουμε άλμα 60 μέτρων, το οποίο ήταν το καλύτερο της βραδιάς. Ίσως την επόμενη χρονιά κάνουμε ακόμη μεγαλύτερο άλμα», ήταν τα λόγια του Όστμπεργκ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!