Oι... όμορφες καινοτομίες της Sportingbet στην Τούμπα!

Oι... όμορφες καινοτομίες της Sportingbet στην Τούμπα!

bet365

Η Sportingbet, χρυσός χορηγός του ΠΑΟΚ και η ασπρόμαυρη ΠΑΕ μπαίνουν στο δεύτερο χρόνο της συνεργασίας τους και πολλές εκπλήξεις και καινοτομίες περιμένουν τους φίλους του «Δικεφάλου» στους φετινούς εντός έδρας αγώνες της Τούμπας.

Η χορηγός εταιρεία εκτός από την τεραστίων διαστάσεων ασπρόμαυρη φανέλα, που δημιούργησε και τοποθετήθηκε στην άδεια, λόγω τιμωρίας, κερκίδα της Θύρας 4, ξεκίνησε έναν κύκλο προωθητικών ενεργειών με στόχο να έρθει πιο κοντά στους φιλάθλους του «Δικεφάλου».

Πανέμορφα κορίτσια της Sportingbet υποδέχθηκαν την περασμένη Κυριακή τους φίλους του ΠΑΟΚ στις θύρες 1-2-3 και στα VIPs της Τούμπας, δίνοντας την ευκαιρία να φωτογραφηθούν στα πλαίσια της ενέργειας, που θα συνεχιστεί και στα επόμενα παιχνίδια στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου.

Τα κορίτσια της Sportingbet βρέθηκαν και στο εμπορικό κατάστημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όπου έχει δημιουργεί το ομοίωμα της φετινής ομάδας, με μικρούς και μεγάλους φίλους του «Δικεφάλου» να φωτογραφίζονται ως συμπαίκτες των ποδοσφαιρικών ινδαλμάτων τους.

Eνόψει του αγώνα με την ΑΕΚ ζήστε μια μοναδική εμπειρία!

 

Τελευταία Νέα