Εισβολή Zombies στην Αθήνα! (pics)

Εισβολή Zombies στην Αθήνα! (pics)

bet365

Το Gazzetta Weekend Journal συνάντησε τους πρωταγωνιστές της κορυφαίας σειράς The Walking Dead στην Αθήνα και σας μεταφέρει ιστορίες για ζωντανούς – νεκρούς!

Να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή για τους μη γνωρίζοντες, η σειρά The Walking Dead έκανε πρεμιέρα στο καλωδιακό δίκτυο των ΗΠΑ, AMC, πριν από περίπου 5,5 χρόνια, στις 31 Οκτωβρίου του 2010. Βασισμένη στο ομώνυμο comic book του Robert Kirkman, την πρώτη φορά είχε μόλις έξι επεισόδια.

Το σενάριο ήθελε έναν ιό που εξαπλωνόταν με ραγδαίους ρυθμούς στη Γη να μετατρέπει τον παγκόσμιο πληθυσμό σε ζόμπι. Από την όλοι όσοι είχαν ξεφύγει από τον ιό, δημιούργησαν ομάδες που πάλευαν για την επιβίωση και έτσι ξεκίνησε η μάχη!

Η επιτυχία ήταν τόσο μεγάλη που αμέσως έγινε παραγγελία και για τον επόμενο κύκλο, ενώ αισίως φτάσαμε στο δεύτερο μέρος του 6ου κύκλου που άρχισε να παίζεται πριν από λίγες ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες αλλά και στη χώρα μας, μέσω καναλιού Fox (διαθέσιμο με τα συνδρομητικά Nova, Ote TV, Vodafone TV και Cyta Hellas).

Παρότι η σειρά παιζόταν στην καλωδιακή τηλεόραση (τα μεγάλα ελεύθερα κανάλια των ΗΠΑ ΝΒC, ABC) έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης ξεπερνώντας ακόμα και το περίφημο Games of Thrones, ενώ κάθε νέο επεισόδιο, το βλέπουν περισσότερι από το προηγούμενο!

Η τεράστια επιτυχία του Walking Dead

Κάποιος που δεν έχει δει τη σειρά, δίκαια θα αναρωτηθεί: «καλά τόσο χαμός για zombies που τρώνε ανθρώπους;». Η απάντηση είναι ναι, όχι γιατί τα zombies τρώνε ανθρώπους, αλλά επειδή τα zombies κυνηγούν τους ανθρώπους.

Το στοιχείο της επιβίωσης λοιπόν είναι αυτό που ξεχωρίζει στη σειρά και αυτό που αναδεικνύεται συνεχώς. Σε μία εποχή που όλοι και παντού στον κόσμο νιώθουν να απειλούνται, το Walking Dead στριφογυρίζει γύρω από το θέμα της επιβίωσης και το αναδεικνύει σε πρωτεύων στοιχείο, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το σεναριακό «zombies τρώνε ανθρώπους».

Δεύτερο στοιχείο που κάνει τη διαφορά στη σειρά, είναι τα εκπληκτικά αλλά και αρκετά ωμά εφέ! Ποτέ η τηλεόραση δεν έχει δείξει τόσο παραστατικά, σκοτωμούς, μαχαιρώματα, πυροβολισμούς και όποιο άλλο θάνατο μπορείτε να φανταστείτε. Είναι τόσο έντονα και φρικιαστικά, που πολλές φορές οι πρωταγωνιστές της σειράς δήλωσαν ότι δεν άντεχαν να τα βλέπουν. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην Κούβα η σειρά είναι απαγορευμένη!

Και μιας και μιλάμε για πρωταγωνιστές, ένα ακόμα ατού της σειράς είναι ότι δεν υπάρχουν πρωταγωνιστές! Για την ακρίβεια υπάρχουν αλλά δεν έχουν επιβιώσει και στους έξι κύκλους, καθώς γίνονται… λεία για τους Walkers όπως λέγονται οι ζωντανοί – νεκροί. Το ευρηματικό αυτό στοιχείο κάνει τη σειρά πραγματικά να ξεχωρίζει, γιατί πάντοτε ως τώρα, ο καλός νικούσε τους κακούς και ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις – κυρίως για σεναριακούς λόγους – που πέθαινε ο ήρωας. Ε στο Walking Dead, oι αρχικοί έχουν φύγει από τη ζωή και σειρά παίρνουν οι επόμενοι…

Η γνωριμία με τους συντελεστές

Να λοιπόν που είχαμε και την ευκαιρία, να γνωρίσουμε κάποιους από κοντά. Μετά το Λονδίνο και τη Μαδρίτη, η Αθήνα αποτέλεσε το φινάλε της ευρωπαϊκής περιοδείας των τριών πρωταγωνιστών Michael Cudlitz (Abraham), Josh McDermitt (Eugene), Ross Marquand (Aaron) και του executive producer, director και special effects supervisor της σειράς, Greg Nicotero.

Η FOX Networks Group Greece τους έφερε εδώ λοιπόν και μας προσκάλεσε σε ένα ξεχωριστό event για να τους γνωρίσουμε. Μπαίνοντας στο Loft by Collage, ήταν σα να γίναμε και εμείς πρωταγωνιστές της σειράς. Οι δύο Walkers μας περίμεναν έτοιμοι να μας κατασπαράξουν και ευτυχώς που ήταν δύο επαγγελματίες ηθοποιοί, παραμορφωμένοι από τους μετρ των εφέ αδερφούς Αλαχούζου.

Κάποιοι άλλοι ειδικοί, αυτοί τη φορά στη ζαχαροπλαστική, είχαν μετατρέψει τις εξαιρετικές γλυκές δημιουργίες τους, σε κομμένα δάχτυλα, πεταμένα μάτια ή μυαλά που είχαν φύγει από τη θέση τους…

Και λίγο αργότερα ήρθε η ώρα των πρωταγωνιστών. Αφού ανέβηκαν στη σκηνή και «ανακρίθηκαν» από τους δύο οικοδεσπότες της βραδιάς Mikeus και Μαλιάτσης, δύο από τους πιο διάσημους Έλληνες κωμικούς στο YouTube, οι οποίοι προλόγισαν και πήραν μίνι συνεντεύξεις από τους συντελεστές της σειράς.

Και οι τρεις είχαν μεγάλο σουξέ, ο Michael Cudlitz (Abraham) επειδή ήταν ο πιο αναγνωρίσιμος, ο Josh McDermitt (Eugene) λόγω της cult χαίτης του και ο Ross Marquand (Aaron) επειδή αντικειμενικά είναι ο πιο εμφανίσιμος.

Υπομονετικά δέχθηκαν τα αιτήματα όλων για φωτογραφίες, αντάλλαξαν κουβέντες με όσους τους μίλησαν και έδειξαν να το απολαμβάνουν! Ειδικά όταν τους πλησίαζαν νεαρές όμορφες υπάρξεις. Τελικά η μάχη με τα zombies σε κάνει να εκτιμάς περισσότερο ωραίο φύλο!


Τα νέα επεισόδια του 6ου κύκλου, προβάλλονται κάθε Δευτέρα 22:45 στο FOX, λιγότερο από 24 ώρες μετά την Αμερική ενώ είναι επίσης διαθέσιμα on demand μέσω FOX Play.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα