Όταν... καίγονται τα λάστιχα (vids)

Νίκος Τσιώκος
Όταν... καίγονται τα λάστιχα (vids)

bet365

Υπάρχουν πολλών ειδών αγώνες στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Από Formula μέχρι και αγώνες αντοχής. Όμως, υπάρχουν και αυτοί, στους οποίους πρωταγωνιστεί το ντριφτ. Με άλλα λόγια είναι η στιγμή που τα λάστιχα... πετούν φωτιές.

Όταν είδα το θέμα με τίτλο «Φωτιά στην άσφαλτο» με τα καλύτερα στιγμιότυπα από το Formula Drift στο Ορλάντο των ΗΠΑ, σκεφτήκαμε το εξής. «Γιατί να μην κάνουμε ένα θεματάκι που να προβάλει πολλούς αγώνες όπου να... καίγεται το λάστιχο;».

Έτσι κι έγινε! Συμμετέχεις, λοιπόν, σ' ένα μηχανοκίνητο σπορ και σκοπός σου είναι να βγεις πρώτος και να κερδίσεις. Νίκες που θα σου φέρουν και τίτλους. Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο στους αγώνες ντριφτ. Εκεί αντίπαλος δεν είναι αυτός που είναι πίσω σου ή μπροστά σου, αλλά το... λάστιχο!

Αυτό θα... πετάξει φωτιές, όταν θα ξεκινήσεις να... ντριφτάρεις. Και μπορεί να μη δώσεις μάχη για τη νίκη, αλλά τουλάχιστον θα προσφέρεις θέαμα. Γι' αυτό και δεν είναι λίγοι αυτοί που παρακολουθούν αγώνες ντριφτ ανά τον κόσμο. Μάλιστα, ακόμα και στην Ελλάδα μας αρέσει να... ντριφτάρουμε ή να βλέπουμε τέτοιους αγώνες.

Για τον σκοπό αυτό υπάρχει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ντριφτ. Όμως, επειδή σε κάτι τέτοιες περιπτώσεις τα... πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε τα λάστιχα να... καίγονται στα βίντεο που ακολουθούν, αλλά μην τα δοκιμάσετε στους δρόμους.

Βέβαια, θα μπορούσαμε να βροούμε κι άλλα βίντεο, όμως επειδή όσο και να βλέπεις δε... χορταίνεις βολευτείτε με αυτά, ενώ μπορούν να γίνουν και συστάσεις για περαιτέρω αγώνες του περίφημου παγκοσμίως ντριφτ!

 

Τελευταία Νέα