Ο Καλογερόπουλος, το new entry του Ολυμπιακού στο μικροσκόπιο! (pics)

Ο Καλογερόπουλος, το new entry του Ολυμπιακού στο μικροσκόπιο! (pics)

bet365

Ο πιτσιρικάς μπακ μπήκε στη θέση του Ντρέγκερ και σε 18 λεπτά αγώνα έβγαλε μία αξιοζήλευτη εικόνα για πρώτο παιχνίδι στον Ολυμπιακό, όπως βλέπουμε από τα στοιχεία του Wyscout.

Σε ένα παιχνίδι όπου αγωνίστηκαν οι επίσης μικροί Σουρλής και Τζολάκης ο Καλογερόπουλος κατάφερε να τραβήξει όλα τα φώτα πάνω του. Και επειδή είναι ακόμα πιο μικρός σε ηλικία από τους δύο συμπαίκτες του αλλά και για τον πρώτο του αγώνα ever με τον Ολυμπιακό. Ακόμα ακόμα και για τη φωτογραφία που απεικονίζεται να του μιλάει ο Κριστιάν Καρεμπέ μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη.

Με τη πολύτιμη συμβολή των στατιστικών της κορυφαίας πλατφόρμας Wyscout διαπιστώνουμε πως ο Καλογερόπουλος έκανε ένα 18λεπτο αρκετά ποιοτικό για τα δεδομένα του. Με 9/12 πετυχημένες ενέργειες στο σύνολο (75%), 6/8 πετυχημένες πάσες (75%), 3/4 κερδισμένες μονομαχίες με 75% και 2 αναχαιτίσεις.

Πηγή Wyscout: To heatmap που μας δείχνει που κινήθηκε ο παίκτης που παίζει και στόπερ και ακραίος μπακ

Καθόλου άσχημα για ενα παιδί που δεν είναι καλά καλά 17 ετών και τώρα μπήκε στα... βαθιά σε ένα ματς που εύκολο δεν το λες. Ένα ακόμα στοιχείο για το ταλέντο του Ολυμπιακού είναι πως στις μπαλιές που επιχείρησε οι τρεις εξ αυτών ήταν προωθητικές. Δηλαδή επεδίωξε να βγάλει τη μπάλα μπροστά.

Πηγή Wyscout: Οι μπαλιές του νεαρού

Ο Αλέξανδρος Καλογερόπουλος μπήκε στο 77ο λεπτό στον αγώνα Ολυμπιακός - Άρης. Έγινε ο έκτος νεότερος παίκτης που πήρε το... βάπτισμα του πυρός στην ομάδα.

Οι νεότεροι παίκτες στην ιστορία του Ολυμπιακού:

Κυρ. Παπαδόπουλος 15 ετ., 9 μην.

Νέρι Καστίγιο 16 ετ., 3 μην.

Χρήστος Λιάτσος 16 ετ., 4 μην.

Κώστας Αρζένης 16 ετ., 7 μην.

Ανδρέας Βασιλόγιαννης 16 ετ., 8 μην.

Αλέξανδρος Καλογερόπουλος 16 ετ., 9 μηνών

Όσο για τα κοψίματά του και τις μονομαχίες που πήρε όπως μπορείτε να δείτε στο πιο κάτω γράφημα του Wyscout είναι ως επί το πλείστον στο πεδίο ευθύνης του. Στον χώρο δηλαδή που έπρεπε να κινηθεί λειτουργώντας ουσιαστικά ως ο τρίτος στόπερ μετά τους Σεμέδο και Εμβιλά αλλά παίζοντας πλάγια. Πάνω δε στην πλευρά του είχε και δύσκολους παίκτες όπως οι Γκάμα και Σαντέ Σίλβα.

- Για το κείμενο χρησιμοποιήθηκαν στατιστικά δεδομένα από τo www.wyscout.com. Οι φωτογραφίες είναι από το Wyscout.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Τελευταία Νέα