Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Αιώνιο» quiz για γνώστες και... μερακλήδες!

Gazzetta team
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: «Αιώνιο» quiz για γνώστες και... μερακλήδες!

bet365

Το «Γ. Καραϊσκάκης» υποδέχεται το ντέρμπι αιωνίων και το pregame γίνεται με... quiz! Απόδειξε πόσο καλά γνωρίζεις τα ματς Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, πριν τη μεγάλη αναμέτρηση της Κυριακής (11/04, 19:30).

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός. Είτε o αγώνας γίνεται στο Καραϊσκάκη, είτε στη Λεωφόρο, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στη Ριζούπολη, είτε στο... φεγγάρι, είναι το απόλυτο ντέρμπι!

Είναι η... αιώνια κόντρα που χωρίζει την Ελλάδα στα δύο. Ένα τέτοιο ντέρμπι έχουμε και την Κυριακή (11/4-19.30). Δεν είναι ντέρμπι τίτλου, τουλάχιστον όχι και για τους δύο. Ο Ολυμπιακός με νίκη ίσως στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής, ενώ ο Παναθηναϊκός με τρίποντο κάνει μεγάλο άλμα για την... ιστορική επιστροφή στην Ευρώπη. Κοινός παρανομαστής; Οι δυο τους προέρχονται από μεγάλες νίκες σε ντέρμπι. Οι Πειραιώτες διέλυσαν με 5-1 την ΑΕΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός με 3-0 τον ΠΑΟΚ. Απόδοση 2.10 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στο παιχνίδι!

Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις αποτεούν ντέρμπι κι αυτό ισχύει ακόμη κι αν «ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» βρεθούν αντίπαλοι στο... σκάκι. Φέτος, τα ντέρμπι μοιράστηκαν, οι Πειραιώτες επικράτησαν δύσκολα εντός έδρας 1-0, ενώ η ομάδα του Μπόλονι απάντησε στη Λεωφόρο κερδίζοντας 2-1. Μάλιστα, το τρίποντο απέκτησε ιδιαίτερο νόημα, μιας και έβαλε τέλος στο αήττητο του «αιώνιου». Ειδικότερα, έπειτα από επτά ντέρμπι από το καλοκαίρι του 2018, ο Μαρτίνς είδε την ομάδα του να χάνει, στην πρώτη του επίσκεψη στο συγκεκριμένο γήπεδο. Μέχρι το ματς της Λεωφόρου, ο τεχνικός των Πειραιωτών μετρούσε τέσσερις νίκες και τρεις ήττες κόντρα στους «πράσινους», οι οποίοι από την πλευρά τους δεν είχαν νικήσει τον μεγάλο αντίπαλο από τον Οκτώβριο του 2017. Θα καταφέρουν να το κάνουν ξανά; Απόδοση 6.00 να νικήσει ο Παναθηναϊκός!

Πού θα κάτσε η μπίλια στο Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός; Στην bwin ζεις το ντέρμπι με live στοίχημα καλύτερο από ποτέ! |21+

Τι λέει όμως η παράδοση; Στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, η παράδοση έχει... χρώμα ερυθρόλευκο, καθώς σε σύνολο 63 αγώνων οι Πειραιώτες μετρούν 30 νίκες έναντι 12 του «Τριφυλλιού», ενώ 21 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα. Απόδοση 2.35 να νικήσει ο Ολυμπιακός και να σημειωθούν over 2.5 γκολ!

Ορεκτικό» του αγώνα ένα απίθανο κουίζ και οι φίλοι των ομάδων καλούνται να... φρεσκάρουν τη μνήμη τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις για τις «μάχες στο Φάληρο»! Μεγάλα ντέρμπι Πρωταθλήματος που έμειναν χαραγμένα στις μνήμες όλων, Ολυμπιακών και Παναθηναϊκών. Γκολ, σκόρερ, παίκτες που έγραψαν τη δική τους ιστορία και σημάδεψαν τις αναμετρήσεις στο Φαληρικό στάδιο. Γόητρο; Οχι μόνο... Είναι και η... εκδίκηση που θέλουν οι Πειραιώτες για τη μοναδική φετινή ήττα που υπέστησαν στο ελληνικό πρωτάθλημα! Aπόδοση 2.25 να νικήσει ο Ολυμπιακός με μηδέν παθητικό!

Ενα μεγάλο κουίζ από την έναρξη της Α' Εθνικής (1959-60) μέχρι σήμερα, στην έδρα του Ολυμπιακού. Είσαι γνώστης των ντέρμπι «αιωνίων»; Απόδειξη!

Το ντέρμπι «αιωνίων» παίζει στην bwin με Build A Bet και κορυφαίες αποδόσεις! |21+

Loading...

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι.

 

Τελευταία Νέα