Μια φάση, μια ιστορία: Ο Τζόρβας στην απόκρουση της δεκαετίας!

Μια φάση, μια ιστορία: Ο Τζόρβας στην απόκρουση της δεκαετίας!

bet365

Στο 21ο αφιέρωμα της στήλης θυμηθείτε την απίστευτη απόκρουση του Αλέξανδρου Τζόρβα στο ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη στον δρόμο για το τελευταίο πρωτάθλημα. Η εκτίναξη που θύμισε Γκόρντον Μπανκς.

Αν υπάρχει μια απόκρουση που χαρακτηρίζει το τελευταίο πρωτάθλημα του Παναθηναϊκού την σεζόν 2009/10 δίχως αμφιβολία πρόκειται για την απίστευτη επέμβαση του Αλέξανδρου Τζόρβα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο Τζόρβας αποτέλεσε βασικός στέλεχος στην πορεία του «τριφυλλιού» για το 20ο και τελευταίο ως τώρα πρωτάθλημα αφήνοντας στον πάγκο τους Γκαλίνοβιτς και Καρνέζη. Ουσιαστικά από την 4η αγωνιστική μέχρι το φινάλε ήταν ο «φύλακας-άγγελος» της εστίας του Παναθηναϊκού.

Στις 24 Ιανουαρίου 2010, οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη. Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0 με τον Τζόρβα να πραγματοποιεί την κορυφαία απόκρουση της καριέρας του και ίσως της δεκαετίας στη Super League!

Συγκεκριμένα στο 69΄ και ενώ ο παλαίμαχος γκολκίπερ βρέθηκε εκτός θέσης, το πλασέ του Κάμπορα βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Έντουαρντ Τζόνσον δεν κατάφερε από ύψος του πέναλτι να στείλει την μπάλα στην κενή ετστία.

Ο Τζόρβας πετάχτηκε σαν ελατήριο στην πορεία της μπάλας και με μια απίστευτη εκτίναξη έδιωξε σε κόρνερ!

Μια τρομερή φάση με τον Τζόρβα να... ντύνεται Γκόρντον Μπανκς!

 

Τελευταία Νέα