Daphne Lawrence - New Cover: Παρουσίασε το τραγούδι Roses (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Daphne Lawrence - New Cover: Παρουσίασε το τραγούδι Roses (vids)

bet365

Η Daphne Lawrence αυτή την φορά μας παρουσιάζει το πρώτο της cover μέσα από το νέο της κανάλι στο YouTube, το Roses ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό τον τελευταίο χρόνο.

Η Daphne Lawrence, η νέα και ταλαντούχα τραγουδίστρια και δημιουργός, μας συστήθηκε πριν λίγο καιρό με το ντεμπούτο single της Lonely, ένα τραγούδι με μοναδικό ρυθμό, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το reggaeton/trap Sauce δείχνοντάς μας μια διαφορετική της πτυχή. Η Daphne μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram εδώ και καιρό μας έχει χαρίσει πολλά covers σε γνωστά ελληνικά και ξένα τραγούδια διαφόρων ειδών δείχνοντας έτσι το εύρος των φωνητικών δυνατοτήτων της.

Τώρα μας παρουσιάζει το πρώτο της cover μέσα από το νέο της κανάλι στο YouTube, το Roses ένα τραγούδι που έχει αγαπηθεί από το ελληνικό κοινό τον τελευταίο χρόνο. Η νεαρή τραγουδίστρια και songwriter γράφει ασταμάτητα νέα κομμάτια για την ίδια αλλά και άλλους καλλιτέχνες και της αρέσει να πειραματίζεται με ποικίλα είδη μουσικής, ενώ πριν λίγο καιρό κυκλοφόρησαν 2 κομμάτια που έγραψε για την Tamta, το Hold On και το On The Run.

Δείτε πιο κάτω το cover και τα 2 τραγούδια της για την Tamta:

 

Τελευταία Νέα