Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο «Μπούχα» δεν βγαίνει από την 11άδα των «αιώνιων» ντέρμπι! (vid & poll)

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο «Μπούχα» δεν βγαίνει από την 11άδα των «αιώνιων» ντέρμπι! (vid & poll)

bet365

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης έχει ξεκινήσει βασικός και στα πέντε ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, κάτι που δεν έγινε με τους Μαντί Καμαρά και Γκιγιέρμε!

Ο Κρητικός διεθνής χαφ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που δεν... βγαίνει από το αρχικό σχήμα του Πορτογάλου προπονητή. Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μάλιστα στην Σούπερ Λιγκ, από την 6η αγωνιστική και τον αγώνα με τον Άρη, στην Θεσσαλονίκη, «τρέχει» ένα σερί 24 αναμετρήσεων (20 για την κανονική διάρκεια και τέσσερα για τα play offs), όπου ήταν πάντα βασικός!

Ο «Μπούχα» είναι από τους λίγους που έπαιξαν και σε όλα τα ματς των προκριματικών του Champions League, στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, αλλά και στο Europa. Δεν έμεινε όμως εκεί μόνο.

Σε ό,τι αφορά πάντως στο «αιώνιο» ντέρμπι, ο Μπουχαλάκης έχει κάτι το... μοναδικό. Είναι ο μόνος παίκτης της μεσαίας γραμμής, που έχει αγωνιστεί βασικός και στα πέντε παιχνίδια με τους «πράσινους» από πέρυσι, έχοντας τον Πέδρο Μαρτίνς, στην άκρη του πάγκου! Συγκεκριμένα, από την τριπλέτα του Κρητικού χαφ, μαζί με τους Γκιγιέρμε και Καμαρά, που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ των Πειραιωτών, ο Έλληνας μέσος, είναι ο μοναδικός χωρίς... ρεπό ή ξεκούραση σε αυτά τα ματς.

Φέτος έπαιξε για 90 λεπτά στο 1-1 του ΟΑΚΑ, έχοντας δίπλα του, τον Γκιγιέρμε και ενώ ο Καμαρά πέρασε ως αλλαγή στη θέση του Βαλμπουενά. Όσον αφορά, στο 1-0 με τους «πράσινους» στον δεύτερο γύρο, οι Καμαρά και Μπουχαλάκης έπαιξαν βασικοί, ενώ από τον πάγκο ήρθε ως ενίσχυση, ο Γιασίν Μπενζιά. Ο Κρητικός μέσος έπαιξε 97 λεπτά στον αγώνα αυτόν. Σημειώνεται πως ο Γκιγιέρμε, ήταν στα... πιτς εκείνες τις μέρες, λόγω του τραυματισμού στην Τρίπολη. Σχετικά με την περσινή σεζόν, στο 1-1 του Φαλήρου, ο Μαρτίνς χρησιμοποίησε για 64 λεπτά τον «Μπούχα», ενώ έπαιξε δίπλα του ο Γκιγιέρμε. Με τον Καμαρά να μπαίνει ως αλλαγή, ενώ στο ματς του Αμαρουσίου, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, ο Μπουχαλάκης ήταν ξανά βασικός, μαζί με τον Βραζιλιάνο μέσο. Ο Μπουχαλάκης ήταν βασικός και στο πρόσφατο ματς των δύο αιωνίων αντιπάλων στο φαληρικό γήπεδο, παίζοντας 96 λεπτά.

Είναι δε χαρακτηριστικό πως στο πρόσφατο 3-0 του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη ο έμπειρος μέσος είχε συμμετοχή σε δύο από τα τρία γκολ και είχε την ασίστ στο εξαιρετικό τέρμα του Καφού. Συνολικά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ φέτος ο Μπουχαλάκης έχει 23 ματς με 1 γκολ και 1 ασίστ στην κανονική διάρκεια και τον ίδιο αριθμό σε 27 αναμετρήσεις μαζί με τα play offs. Ένα μεγάλο συν του Μπουχαλάκη παραμένει το πόσο καλά βλέπει γήπεδο και το πως παίζει με την μπάλα κάτω και με κάθετες πάσες.

Θεωρείτε πως ο Μπουχαλάκης είναι μες στους φετινούς MVP του Ολυμπιακού;
Ναι
Όχι
Created with Quiz Maker
 

Τελευταία Νέα