Το Youth of Dissent σε 4 διαφορετικές μουσικές πλατφόρμες!

Δημήτρης Τομαράς
Το Youth of Dissent σε 4 διαφορετικές μουσικές πλατφόρμες!

bet365

Το πολυναναμενόμενο, 4ο σε σειρά full length album των 1000mods με τίτλο Youth of Dissent όχι μόνο κυκλοφόρησε αλλά είναι και είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Όπως έγινε γνωστό και από την ίδια την μπάντα για stream η δισκογραφική δουλειά τους θα είναι διαθέσιμη σε 4 πλατφόρμες:

Spotify: https://bit.ly/yod_spotify

Apple Music: https://bit.ly/yod_apple

Deezer: https://bit.ly/yod_deezer

Tidal: https://bit.ly/yod_tidal

Μάλιστα οι 1000mods με αφορμή τη νέα δουλειά τους έστειλαν το εξής μήνυμα ως δήλωση:

Αγαπητοί φίλοι,

Ελπίζουμε να είστε όλοι ασφαλείς και δυνατοί. Ζούμε όλοι μας σε περίεργους και επικίνδυνους καιρούς και το μέλλον μας ως ανθρωπότητα είναι δυστυχώς δύσκολο να προβλεφθεί. Μένουμε σπίτι (οι τυχεροί που έχουμε σπίτι), αλλά όχι για πάντα! Είμαστε όλοι η "Νιότη της Ανυπακοής" ("Youth of Dissent") και δεν πρόκειται να καταπιεστούμε από καμία απόφαση για το "ανώτερο καλό" μας. Όλοι οι άνθρωποι είμαστε ίσοι και όλοι αξίζουμε ίση μεταχείριση ως προς τα δικαιώματά μας. Ο μόνος τρόπος να συνεχίσουμε σαν είδος, είναι να νοιαζόμαστε ο ένας για τον άλλον και να αλληλοϋποστηριζόμαστε όσο μπορούμε.

Το νέο μας album "Youth of Dissent" μόλις κυκλοφόρησε. Είναι η πρώτη φορά που δεν έχουμε την δυνατότητα να μοιραστούμε τη νέα μας μουσική ζωντανά με όλους εσάς. Τουλάχιστον για τώρα. Περιμέναμε να έρθει αυτή η στιγμή, να τραγουδήσουμε και να ιδρώσουμε όλοι μαζί, αλλά τα πράγματα άλλαξαν.

Όπως και να έχει, θα διατηρήσουμε την υπομονή μας και όταν η ώρα έρθει, θα επιστρέψουμε στον δρόμο το επόμενο λεπτό! Μέχρι τότε παίξτε το "Youth of Dissent" δυνατά στα ηχεία σας. Για την ακρίβεια παίξτε οποιαδήποτε μουσική σας αρέσει δυνατά στα ηχεία σας και διασκεδάστε το όσο μπορείτε!

- Μπορείτε πιο κάτω να ακούσετε όλο το άλμπουμ μέσω Youtube,

NEWS FEED