Η άσκηση προλαμβάνει 10 μορφές καρκίνου!

Η άσκηση προλαμβάνει 10 μορφές καρκίνου!

bet365

Το βιβλίο της Χριστίνας Λέκκα «Άσκηση ζωής» αναφέρεται στην πρόληψη του καρκίνου μέσω της άθλησης.

Η άσκηση και ο καρκίνος στο μυαλό των περισσότερων φαντάζουν έννοιες ασύνδετες έως και αντιθετικές λόγω των μύθων αλλά και των παρανοήσεων που κυριαρχούν. Η αλήθεια όμως είναι πολύ διαφορετική.

Η άσκηση είναι ικανή να επιδράσει ευεργετικά στο στάδιο πριν από την διάγνωση του καρκίνου, στο στάδιο διεξαγωγής των αντικαρκινικών θεραπειών, αλλά και στο στάδιο μετά την ίασή του.

Το βιβλίο «Άσκηση Ζωής» της Χριστίνας Λέκκα αναφέρεται στον τρόπο με τον οποίο η άσκηση προλαμβάνει και καταπολεμά τις δέκα συχνότερες μορφές καρκίνου συγκεντρώνοντας επιστημονικά δεδομένα αλλά και στοιχεία της κλινικής εμπειρίας της συγγραφέως .

“Τι είναι ο καρκίνος;” “Πώς η άσκηση θα με βοηθήσει να προλάβω τον καρκίνο;” “Είναι ασφαλές να ασκούμαι όταν νοσήσω από καρκίνο;” “Σε ποιο στάδιο πρέπει να ξεκινήσω την άσκηση;” “Νόσησα, μήπως δεν έχει πλέον αξία η ενασχόλησή μου με την άσκηση;” “Ποιες είναι οι ενδεχόμενες σωματικές αλλαγές που επιφέρουν οι αντικαρκινικές θεραπείες;” “Πώς η άσκηση βελτιώνει αυτές τις αλλαγές και προλαμβάνει μελλοντικά προβλήματα;” “Ποιο είδος άσκησης είναι ευεργετικό για το δικό μου τύπο καρκίνου;” “Θεραπεύτηκα! Πώς η άσκηση θα εμποδίσει τον καρκίνο να ξαναμπεί στη ζωή μου;”

Το βιβλίο αυτό καλύπτει ένα σημαντικό κενό στην αγορά και σκοπεύει να παρακινήσει σε άσκηση ασθενείς σε οποιοδήποτε στάδιο και είδος καρκίνου, καθώς και άτομα, που δεν νοσούν αλλά λόγω του σύγχρονου τρόπου ζωής ή λόγω κληρονομικότητας είναι δυνητικά ασθενείς .

Μπορούμε να κοιτάξουμε τον καρκίνο στα μάτια αν γνωρίσουμε τα αδύναμα σημεία του. Δεν υπάρχουν μαγικά φίλτρα στη ζωή, ούτε μαγικά όπλα. Το μαγικό φίλτρο είναι ο καθένας από εμάς και το όπλο πάντα δρα όπως ορίζει ο κάτοχός του.

Προς τα που θα επιλέξουμε να το στρέψουμε; Εναντίον μας ή εναντίον του καρκίνου;

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Σταμούλη και βρίσκεται ήδη σε όλα τα βιβλιοπωλεία ηλεκτρονικά και μη, καθώς και στα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία (Ιανός, Πολιτεία, Public).

Οι Έλληνες τόσο της Ελλάδας όσο και της ομογένειας σε Αυστραλία ,Γερμανία ,Γαλλία , Αμερική και Στοκχόλμη το έχουν στηρίξει με τρόπο ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς γνωρίζουν ότι μέρος από τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Για περαιτέρω ενημέρωση και πληροφόρηση του κοινού σχετικά με τις νεότερες εξελίξεις για τον καρκίνο και την άσκηση αναρτώνται άρθρα της συγγραφέως στην σελίδα της στο Facebook

 

Τελευταία Νέα