Το 2019 ήταν γεμάτο από «βολεϊκό» υπερθέαμα... (vids)

Φώτης Καρακούσης
Το 2019 ήταν γεμάτο από «βολεϊκό» υπερθέαμα... (vids)

bet365

Το 2019 μας έχει αποχαιρετήσει και το 2020 είναι η νέα πραγματικότητα! Όμως οι φίλοι του βόλεϊ έχουν την ευκαιρία μέσω του Weekend να δουν και να απολαύσουν τις καλύτερες επιθέσεις, σερβίς και άμυνες της χρονιάς που έφυγε...

Το έχουμε γράψει πολλές φορές και δεν θα σταματήσουμε να γράφουμε πως το βόλεϊ σε υψηλό επίπεδο είναι υπερθέαμα. Είναι ένα από τα καλύτερα αθλήματα που θα κάτσεις να απολαύσεις και να το ευχαριστηθείς και με το παραπάνω. Και είναι γιατί η μία φάση διαδέχεται την άλλη, με τις περισσότερες να έχουν εντυπωσιακές επιθέσεις, εμφατικά μπλοκ, απίστευτες άμυνες αλλά και σερβίς-δυναμίτες.

Φυσικά και το 2019 που έχει φύγει είναι γεμάτο από τέτοιες εντυπωσιακές φάσεις και εμείς σας τις θυμίζουμε με βίντεο που έχουν τα καλύτερα της χρονιάς και είμαστε σίγουροι πως το θέαμα είναι πραγματικά απολαυστικό. Και δεν γίνεται να μην είναι απολαυστικό όταν μιλάμε για προσπάθειες που κάνουν τα μεγαλύτερα αστέρια του αθλήματος στον πλανήτη.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν τα καλύτερα σερβίς της χρονιάς, τις καλύτερες επιθέσεις, τις καλύτερες άμυνες (σχετικό είναι αυτό αλλά οι άμυνες είναι ό,τι πιο εντυπωσιακό στο άθλημα αυτό), αλλά και ένα βίντεο συνολικά με τις καλύτερες στιγμές του 2019.

 

Τελευταία Νέα