Η γιορτή της μηχανοκίνησης επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

Gazzetta team
Η γιορτή της μηχανοκίνησης επιστρέφει στο ΟΑΚΑ (pics & vid)

bet365

Μετά το άκρως φαντασμαγορικό 14ο Motor Festival του περασμένου Μαΐου η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια επιστρέφει ξανά στο ΟΑΚΑ για νέες προκλήσεις και τρομερό θέαμα!

Το τριήμερο 28 έως και 30 Σεπτεμβρίου η κορυφαία γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα γυρίζει στο Ολυμπιακό Στάδιο για μία σειρά νέων μοναδικών shows και extreme stunt shows, μόνο που αυτή τη φορά το 15ο Motor Festival «Fear Not» θα επιδιώξει να γράψει ιστορία (και) σε παγκόσμιο επίπεδο!

Την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 6:30 μ.μ. 160 αυτοκίνητα και 340 μοτοσυκλέτες θα προσπαθήσουν να σπάσουν τα δύο παγκόσμια ρεκόρ Guinness στο Burn Out! Για την ακρίβεια τα ρεκόρ στις κατηγορίες Largest Simultaneous Motorcycle & Car Tyre Burnout! «Μιλάμε» για 30 δευτερόλεπτα ενός άκρως εντυπωσιακού και φαντασμαγορικού μαζικού Burn Out, που μπορούν να δώσουν τη θέση της κορυφής στην Ελλάδα και να αποτελέσουν μία ακόμη απόδειξη της δύναμης του ελληνικού μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πενήντα κριτές και κάμερες ανά τριάδα οχημάτων θα καταγράψουν το εγχείρημα, ώστε ακολούθως η επιτροπή των ρεκόρ Guinness να αποφανθεί για το αν η χώρα μας θα γράψει ιστορία.

«Φλεγόμενοι» αναβάτες, «Γύρος του θανάτου» και ασταμάτητα μηχανοκίνητα shows θα γίνονται από το Σάββατο στο ΟΑΚΑ. Το event της προσεχούς Δευτέρας αποτελεί απλά την κορύφωση ενός τριημέρου, που θα είναι φαντασμαγορικό και πιο… περιπετειώδες από ποτέ! Από το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 6 μ.μ., οπότε το 15ο Motor Festival του ΟΑΚΑ ανοίγει τις πύλες του μέχρι και τη Δευτέρα 30 του μηνός στις 10 μ.μ. οπότε και θα πέσει η αυλαία, μια επίλεκτη ομάδα θεάματος επαγγελματιών οδηγών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών δεσμεύεται να ξεπεράσει τα όρια και να «κόψει» τόσο εντός της Οn Road (ασφάλτινης) όσο και της Off Road (χωμάτινης) αρένας την… ανάσα του κάθε θεατή.

Drift Shows, Moto & Auto Drag Shows, Trial Shows, 4x4 Off Road Shows, Truck Shows, Enduro and Motocross Shows, Stunt & Extreme Stunt shows αποτελούν ένα μέρος του μενού των όσων θα… σερβιριστούν στο ΟΑΚΑ.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα επιχειρηθεί στην αρένα του Νο 1 μηχανοκίνητου πάρκου αδρεναλίνης, ένα συναρπαστικό εγχείρημα, μία απίστευτη δοκιμασία. Ο Νώντας Λογοθέτης, ο κορυφαίος Έλληνας Freestyle Motocross Rider (FMX) θα… μεταμορφωθεί σε Daredevil και θα προσπαθήσει να περάσει μέσα από την… κόλαση των φλεγόμενων ξύλινων σανίδων και φυσικά να ανεβάσει την αδρεναλίνη στο maximum!! Για την μέγιστη ένταση φυσικά θα βοηθήσει και ο κορυφαίος ακροβάτης στην Ελλάδα, ο Σπύρος Βερούτης, που θα κόψει την… ανάσα στο βαρέλι με τον «Γύρο του θανάτου», το πιο ιστορικό μηχανοκίνητο ακροβατικό, το οποίο οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα μπορούν να απολαμβάνουν ακριβώς δίπλα από τη μηχανοκίνητη αρένα του φεστιβάλ!

Ακόμη εντός αυτής το κορυφαίο On Road Park θα ενώσει τις δυνάμεις του με το κορυφαίο Off Road Park. Το Motor Festival μαζί με το Attart Off Road Park συνδυάζονται με στόχο να προσφέρουν μια μαγική test drive εμπειρία στους επισκέπτες. Για πρώτη φορά στην αρένα του festival θα τοποθετηθούν ειδικά διαμορφωμένες ράμπες και εμπόδια για test drive μια σειράς νέων μοντέλων 4x4, SUV και 2x4. Παράλληλα δίπλα από την αρένα θα υπάρχει η Έκθεση του Motor Festival με ό,τι πιο νέο από το χώρο των επαγγελματιών του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας. Οι πόρτες θα ανοίξουν το Σάββατο στις 6 μ.μ., την Κυριακή στις 11 το πρωί και τη Δευτέρα ξανά στις 6 μ.μ., ενώ θα κλείνουν αργά το Βράδυ κάθε ημέρας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τριημέρου, όπως το έχουν γνωστοποιήσει οι διοργανωτές:

Σάββατο: 18:00-23:00

Κάθε 30 λεπτά κάτι διαφορετικό θα γεννιέται στην αρένα του 15ου Motor Festival…

1) Moto Drag Show

2) Drift Show

3) Off road show | Attart Arena

4) Truck Show

5) Enduro and Motocross Show

6) Live Rock Συναυλίες

7) Paramotοr Show

8) Γύρος Θανάτου

9) Moto & Car Stunt Show

10) Test Drive new Models

11) Dancers and Djs Party

12) Fire Led and Fireworks show

22:00: Συναυλία Live Rock συγκρότημα

22:10: Πρώτος διεθνής αγώνας Kick Boxing King Pyrros

22:35: Συνέχεια Live

22:45 Δεύτερος διεθνής αγώνας kick boxing King Pyrros

23:05 Κλείσιμο Συναυλίας

Κυριακη: 11:00-22:00

1) Moto Drag Show

2) Drift Show

3) Off road show | Attart Arena

4) Truck Show

5) Enduro and Motocross Show

6) Live Rock Συναυλίες

7) Paramotοr Show

8) Γύρος Θανάτου

9) Moto & car Stunt Show

10) Test drive new models

11) Dancers and Djs Party

12) Fire Led and Fireworks show

21:00: Συναυλία Live RnB - Hip Hop συγκρότημα

21:10: Τρίτος διεθνής αγώνας MMA King Pyrros

21:35: Συνέχεια Live

21:45: Τέταρτος διεθνής αγώνας MMA King Pyrros

22:05 Κλείσιμο Συναυλίας

Δευτέρα: 18:00-22:00:

- World Record Largest BURNOUT

 

Τελευταία Νέα