Ολυμπιακός και τένις; Κι όμως υπάρχει... σχέση! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός και τένις; Κι όμως υπάρχει... σχέση! (pics)

bet365

Με αφορμή την συνάντηση του Μέλμπεργκ με την Σάκκαρη το G-Weekend καταγράφει περιπτώσεις παικτών ή προπονητών του Ολυμπιακού που είναι λάτρεις του τένις και παίζουν αλλά και παρακολουθούν αγώνες.

Ο Ολυμπιακός ως Οργανισμός πάντα ήταν συνυφασμένος με αρκετά αθλήματα. Οι παίκτες του δε ασχολούνται σε αρκετές περιπτώσεις με άλλα αθλήματα, όπως το μπάσκετ (σ.σ. βλέπε Φορτούνης ή ο Ανδρούτσος που βέβαια πήγε πλέον στον Πανιώνιο). Με αφορμή την συνάντηση ερυθρόλευκης απόχρωσης ανάμεσα στον Όλαφ Μέλμπεργκ και την Μαρία Σάκκαρη το G-Weekend γράφει για παλιές και νέες περιπτώσεις παικτών ή προπονητών που έχουν σχέση με το τένις.

ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: Τεράστια προσωπικότητα και μέγεθος για τον Ολυμπιακό. Αρχηγός του με πολλούς τίτλους και διακρίσεις. Δεν είναι σίγουρο ότι έπαιζε τακτικά τένις, ήταν όμως μεγάλος φαν του Νόβακ Τζόκοβιτς και παρακολουθούσε αναμετρήσεις του. Το τελευταίο διάστημα ο Τζόρτζεβιτς ασχολείται πιο πολύ με την πυγμαχία πάντως.

ΝΤΑΒΙΝΤ ΦΟΥΣΤΕΡ: Ο Ισπανός άλλοτε άσος του Ολυμπιακού είχε αγάπη για το τένις. Οικογενειάρχης, σοβαρός και μετρημένος και με ελάχιστα ξενύχτια και γενικά εξόδους όσο έπαιζε ποδόσφαιρο. Το τένις όμως τον είχε κερδίσει και είχε τις αδυναμίες του ακόμα και για συμπατριώτες του αθλητές. Ο Φουστέρ όποτε του το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του έπαιζε (σ.σ. οι πληροφορίες λένε πως ήταν αρκετά καλός) και ενώ έβλεπε και αρκετά ματς τένις. Μάλιστα προσπάθησε να περάσει αυτήν του την αγάπη για το τένις και στους τότε φίλους του στον Ολυμπιακό, τον Μέγιερι και τον Φέισα.

ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΚΟΥΤΡΗΣ: Από τους παίκτες του Ολυμπιακού που ασχολούνται με πάνω από δύο αθλήματα. Στο νησί της Ρόδου είχε κολλήσει το... μικρόβιο του μπάσκετ και έβλεπε και ματς του Κολοσσού από κοντά. Έπαιζε και μπάσκετ και στη Ρόδο αλλά και μετά στον ΠΑΣ αλλά πολύ περισσότερο του αρέσει το τένις. Παρότι ο ίδιος τόνιζε πως πιο εύκολα βρίσκεις συμπαίκτες ή αντιπάλους για μπάσκετ προσπαθεί να δοκιμάζει συχνά τις δυνάμεις του και στο τένις, όπου έχει έφεση. Φυσικά παρακολουθεί και τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών όπως του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη.

ΓΙΑΣΙΝ ΜΕΡΙΑ: Λίγο παράξενο για έναν Τυνήσιο να ασχολείται με το τένις αλλά στην περίπτωση του Μεριά το... μικρόβιο υπήρχε χρόνια πριν, βλέποντας ματς των Ντελ Πότρο και Φέντερερ. Ο Μεριά πριν πάει στον Ολυμπιακό ασχολιόταν και έπαιζε τένις.

A post shared by Yassine Meriah (@ymeriah) on

ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ: Ο Ίβηρας τεχνικός είχε βρει ως έναν τρόπο χαλάρωσης τόσο το τένις όσο και το Padel tennis (ή απλά Padel), που είναι ένα σπορ ρακέτας που είναι λαοφιλές στην Ισπανία και στην Λατινική Αμερική. Δεν είναι λίγες άλλωστε οι φορές που ο Πέδρο Μαρτίνς μετέχει ακόμα και σε ασκήσεις στις προπονήσεις του Ολυμπιακού και προσπαθεί να παραμένει σε φόρμα. Γενικά προσπαθεί να αθλείται δηλαδή αρκετά.

 

Τελευταία Νέα