Ολυμπιακός: Το μυαλό στο ματς με την Ζοκ έτοιμες να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκες»

Ολυμπιακός: Το μυαλό στο ματς με την Ζοκ έτοιμες να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκες»

Newsroom
Ολυμπιακός: Το μυαλό στο ματς με την Ζοκ έτοιμες να γράψουν ιστορία οι «ερυθρόλευκες»

bet365

Η Ζοκ και η ρεβάνς της ήττας με 3-2 στη Σερβία βρίσκεται στο μυαλό όλων των κοριτσιών του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκες» φορτσάρουν για τον αγώνα της Πέμπτης, έτοιμες να γράψουν ιστορία και να προκριθούν στους ομίλους του Champions League.

Να είναι συνεπέστατες με το ραντεβού τους με την ιστορία θέλουν οι «ερυθρόλευκες». Τα κορίτσια του Ολυμπιακού υποδέχονται την Πέμπτη την Ζοκ έχοντας χάσει με 3-2 στη Σερβία και θέλουν νίκη με 3-0 ή και 3-1 για να προκριθούν για πρώτη φορά σε ομίλους του Champions League. Αν κερδίσουν με 3-2 θα παιχτεί χρυσό σετ, ενώ μένουν εκτός σε οποιαδήποτε ήττα.

Αναλυτικά οι Πειραιώτες αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους: «Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού ενόψει του επαναληπτικού με την Ζοκ Ουμπ που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (4/11) στις 16:30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Οι «ερυθρόλευκες» στο 6ο και τελευταίο παιχνίδι τους για την προκριματική φάση του Champions League, θέλουν τη νίκη για να πανηγυρίσουν την ιστορική πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Ζιλ Φερέρ Κουτίνιο θέλει να ανατρέψει την ήττα με 3-2 που γνώρισε στη Σερβία και για να συμβεί αυτό χρειάζεται τη νίκη με 3-0 ή 3-1, ενώ σε περίπτωση που επικρατήσει με 3-2, η πρόκριση θα κριθεί στο χρυσό σετ. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενόψει της αναμέτρησης με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

*Οι κάτοχοι της κάρτας μέλους της σεζόν 2021/2022 έχουν δικαίωμα ελεύθερης εισόδου, πάντα σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα. Τα εισιτήρια της αναμέτρησης κοστίζουν 5€ και 10€ διατίθενται καθημερινά και ώρες 10:00-18:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων στο «Γ. Καραϊσκάκης». Την Πέμπτη, ανήμερα του αγώνα η διάθεσή τους θα πραγματοποιείται από τις 10:00 μέχρι τις 14:00 από το Τμήμα Μελών & Φιλάθλων και από τις 14:30 θα συνεχιστεί από το Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη «Μ. Μερκούρη».

@Photo credits: INTIME
 

VOLLEYBALL CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα