Ο Ανδρεάδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ο Μαρούλης πάει Σύρο και ο ΠΑΟ παίρνει Χαντ

Gazzetta team
Ο Ανδρεάδης επιστρέφει στον Ολυμπιακό, ο Μαρούλης πάει Σύρο και ο ΠΑΟ παίρνει Χαντ

bet365

Κινήσεις της τελευταίας στιγμής για τις ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός παίρνει και πάλι τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο Φοίνικας τον Θάνο Μαρούλη και ο Παναθηναϊκός τον Στίβεν Χαντ.

Αύριο Δευτέρα ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα για την Volley League Ανδρών και οι ομάδες που θα παλέψουν για τον τίτλο έκαναν τις διορθωτικές τους κινήσεις. Ο Ολυμπιακός μετά την πάσα και τον Νικολάκη, έκανε και πάλι δικό του τον διεθνή κεντρικό, Ανδρέα Ανδρεάδη που επιστρέφει στο Ρέντη. Με τον Ανδρεάδη ο Δημήτρης Καζάζης θέλει να ενισχυθεί στο φιλέ και μαζί με Όκολιτς και Βουλκίδη φτιάχνει μια εξαιρετικά δυνατή τριάδα.

Ενίσχυση και για τον Φοίνικα όμως, με τους Συριανούς που μετράνε ένα τρία στα τρία στα ντέρμπι που έχουν δώσει, επικρατώντας με 3-2 των Ολυμπιακού (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός) και με 3-0 του Παναθηναϊκού, να επαναπατρίζουν τον Θάνο Μαρούλη. Ο έμπειρος πασαδόρος θα είναι μαζί με τους Ράντκε και Ρούσση η τριπλέτα της πάσας στους... πειρατές που δεν σκοπεύουν όπως όλα δείχνουν να αφήσουν ελεύθερο τον Βραζιλιάνο, αλλά θέλουν ένα δυνατό ρόστερ προκειμένου να μην αντιμετωπίσουν θέματα και λόγω κορονοϊού.

Τέλος ενίσχυση έχουμε και για τον Παναθηναϊκό. Οι... πράσινοι αποφάσισαν αυτή η ενίσχυση να γίνει στα άκρα. Αρχικά βρισκόντουσαν κοντά σε παίκτη που θα μπορούσε να κάνει την διαφορά, αλλά την τελευταία στιγμή ο φόβος για την πανδημία τον έκανε να δώσει αρνητική απάντηση. Τελικά απέκτησαν τον Στήβεν Ρόμπερτ Χαντ που είναι αδερφός του Τέιλορ που αγωνίζεται στον Μίλωνα. Ο Στήβεν Χαντ έπαιζε στον ΟΦΗ και ουσιαστικά είναι μια ενίσχυση για να αποκτήσει βάθος το «τριφύλλι» και όχι ο παίκτης που κάποιος τον παίρνει για να κάνει την διαφορά.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα