Volley League: Με ελάχιστες αλλαγές περιμένουν οι ομάδες την επανέναρξη

Gazzetta team
Volley League: Με ελάχιστες αλλαγές περιμένουν οι ομάδες την επανέναρξη

bet365

Το πρωτάθλημα της Volley League αναμένεται να αρχίσει και πάλι την ερχόμενη βδομάδα, με τις ομάδες να συνεχίζουν την προετοιμασία τους, έχοντας ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Μετά από 2.5 μήνες αποχής λόγω του lockdown, το βόλεϊ και συγκεκριμένα η Volley League Ανδρών επιστρέφει με τους αγώνες που αναμένεται να αρχίσουν την ερχόμενη βδομάδα. Μια επανέναρξη που θα γίνει με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα όπως το μοριακό τεστ.

Μια επανέναρξη επίσης που θα βρει τις ομάδες ίδιες. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται στο τέλος του μήνα, αλλά ως τώρα μόλις τρεις είναι οι ομάδες που θα κατεβάσουν διαφορετικό ρόστερ σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Για την ακρίβεια οι δύο θα έχουν να κάνουν με παίκτες και μία με προπονητή.

Φοίνικας Σύρου: Με νέο προπονητή οι «πειρατές»

Ξεκινάμε τις ελάχιστες αλλαγές με αυτή του νέου προπονητή που θα κάθεται στο πάγκο του Φοίνικα Σύρου. Στη θέση του Γιάννη Ορφανού ανέλαβε ο Ιγκόρ Γιούρισιτς, με τους... πειρατές να ανακοινώνουν τον Κροάτη στις 18 Δεκεμβρίου και φυσικά οι στόχοι παραμένουν ίδιοι που ξεκινάνε με τετράδα και φτάνουν μέχρι κατάκτηση τίτλου.

Φίλιππος Βέροιας: Ενίσχυση με νεαρό διαγώνιο οι νεοφώτιστοι

Αλλαγή, μικρή θα έχει και ο Φίλιππος Βέροιας, καθώς οι νεοφώτιστοι έχουν ανακοινώσει την απόκτηση του νεαρού διαγώνιου, Παναγιώτη Βαρβεσιώτη. Επίσης μόνο για την επανέναρξη δεν είναι σίγουρη η συμμετοχή του Τεβίν Φερέλ λόγω της καραντίνας που πρέπει να μπουν όσοι επιστρέφουν από το εξωτερικό.

Μίλωνας: Χωρίς Βελίτσκοβιτς οι «πράσινοι» της Νέας Σμύρνης

Η τρίτη ομάδα που θα έχει αλλαγή σε σχέση με τις δύο πρώτες αγωνιστικές, είναι ο Μίλωνας. Οι «πράσινοι» της Νέας Σμύρνης θα αγωνιστούν χωρίς τον Βελίτσκοβιτς με τον Σέρβο ακραίο να μένει εκτός ομάδας.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα