Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π: Δεν εφησυχάζουμε μέχρι να γυρίσουμε στους αγώνες

Gazzetta team
Ανακοίνωση της Ε.Σ.Α.Π: Δεν εφησυχάζουμε μέχρι να γυρίσουμε στους αγώνες

bet365

Οι υποχρεώσεις των ομάδων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα σταλούν σε όλα τα Τ.Α.Α. το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 14/12.

Σε συνέχεια της έκδοσης της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (Κ.Υ.Α.) που επιτρέπει το άνοιγμα των γυμναστηρίων για προπονήσεις των οκτώ ομάδων που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα Volley League, η Ε.Σ.Α.Π. ανακοινώνει πως ήδη έχει ενημερώσει τα εμπλεκόμενα Τ.Α.Α. σχετικά με το πλάνο δράσης σύμφωνα με το αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει εβδομαδιαία covid-19 τεστ σε όλους τους αθλητές και το προσωπικό των ομάδων.

Αναλυτικά οι υποχρεώσεις των ομάδων σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο θα σταλούν σε όλα τα Τ.Α.Α. το αργότερο μέχρι το πρωί της Δευτέρας 14/12.

Η Ε.Σ.Α.Π. σε συνεργασία με τα Τ.Α.Α. εργάζεται πυρετωδώς ώστε να ξεκινήσουν οι προπονήσεις όλων των ομάδων χωρίς προβλήματα.

Αυτή τη στιγμή προέχει η επιστροφή όλων των αθλητών των ομάδων και η έναρξη της προετοιμασίας τους σε κανονικούς ρυθμούς.

Η ΕΣΑΠ δεν εφησυχάζει με το άνοιγμα των προπονήσεων και ήδη εργάζεται για να θέσει την κατάλληλη στιγμή το αίτημα για διεξαγωγή αγώνων στη Volley League σύμφωνα πάντα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και με τη λογική που υπάρχει στους αγώνες της Super League και της Basket League πάντα σε συνεργασία με την αθλητική ηγεσία και τους υγειονομικούς φορείς της χώρας.

Η Ε.Σ.Α.Π. για άλλη μία φορά αισθάνεται την υποχρέωση να μεταφέρει την ικανοποίηση των διοικήσεων των Τ.Α.Α. και των αθλητών και να ευχαριστήσει την αθλητική ηγεσία και τον Ε.Ο.Δ.Υ. για την απόφαση επιστροφής στις προπονήσεις κάνοντας ένα σημαντικό βήμα προς την κανονικότητα και διεξαγωγή αγώνων πρωταθλήματος.

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED