Ηρακλής: Νέα εποχή στο ΤΑΑ με επενδυτή τον Λεβάν Σαχράζε

Gazzetta team
Βρέθηκε λύση για το ιστορικό ΤΑΑ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και θα συμμετάσχει κανονικά στη Volley League. Ο Λεβάν Σαχράζε δήλωσε μεταξύ άλλων ότι ο Ιβάν Σαββίδης σύντομα θα ξεχαστεί.

Τέλος καλό όλα καλά για το ΤΑΑ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης αφού όπως ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε την Τρίτη στην Θεσσαλονίκη βρέθηκε επενδυτής.

Το όνομα του είναι Λεβάν Σαχράζε και θα αναλάβει το ΤΑΑ! Την ίδια ώρα ο "Γηραιός" ζήτησε από την Λίγκα να μην ξεκινήσει η Volley League στις 17 αλλά στις 24/10 και γι' αυτό θα αποφασίσει σήμερα σε έκτακτο ΔΣ η ΕΣΑΠ.

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ηρακλής, η ομάδα αλλάζει σελίδα, αλλάζει χέρια, καθώς από σήμερα ιδιοκτήτης και πρόεδρος της ομάδας είναι ο κύριος Λεβάν Σαχράτζετ», δήλωσε ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΤΑΑ Πρόδρομος Καλαϊντζίδης ενώ μίλησε και για την επίμαχη δήλωσή του στην ίδια συνέντευξη για τον πρόεδρο του ΠΑΣΑΠ και διεθνή κεντρικό, Παναγιώτη Πελεκούδα: «Ειλικρινά δεν εννοούσα το κομμάτι της υγείας, δεν ήξερα τι είχε περάσει. Εγώ είπα ότι δεν μπορεί τη μια να δίνει το λόγο του και μετά να τον παίρνει πίσω. Αυτό ακριβώς είπα και χρησιμοποίησα μια έκφραση που θα την έλεγα για τον οποιονδήποτε. Δεν ήξερα ότι το παιδί έχει κάποιο θέμα».

Ο Λεβάν Σαχράζε από την πλευρά του είπε: «Η σημερινή μέρα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Ξεκινάμε ομαδικά, είμαστε ένας στρατός που θα πολεμήσουμε μαζί. Γύρω μου θα βρεθούν από το πρώην ανατολικό μπλοκ που θα κάνουμε ένα σύλλογο σε όλα τα αθλήματα όπως πρέπει να είναι. Θέλω να γίνω ο μεγαλύτερος επενδυτής του Ηρακλή. Είμαστε υποχρεωμένοι να βάλουμε τα δυνατά μας».

Στην διάρκεια της συνέντευξης Τύπουο Γεωργιανός επενδυτής αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα ένας αξιόλογος επιχειρηματίας σε αυτή την πόλη σεβαστός και αξιόλογος, ο Ιβάν Σαββίδης αλλά σύντομα θα ξεχαστεί».

Η συνέντευξη Τύπου έβγαλε επίσης και την "είδηση" πως ο Φιλίπ Ντεσποτόφσκι οδεύει προς τον ΠΑΟΚ.