Παναθηναϊκός: Κάρτες διαρκείας-ενίσχυσης του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Κάρτες διαρκείας-ενίσχυσης του Ερασιτέχνη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Κάρτες διαρκείας-ενίσχυσης του Ερασιτέχνη

bet365

Κάρτες διαρκείας που περισσότερο είναι κάρτες ενίσχυσης του Ερασιτέχνη έβγαλε ο Παναθηναϊκός και αφορά το βόλεϊ ανδρών και γυναικών, το γυναικείο μπάσκετ, αλλά και το ανδρικό πόλο.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την κυκλοφορία των καρτών διαρκείας της σεζόν 2020-21 για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα βόλεϊ, το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και το ανδρικό τμήμα πόλο.

Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του και αυτό φάνηκε περίτρανα από την ενεργή στήριξη και συμμετοχή του κόσμου στα κοινά της «μάνας του λόχου» από τον Ιούλιο και έπειτα.

Οι περισσότεροι από 5.000 «αιώνια πιστοί» που έσπευσαν να μπουν στα μητρώα του Συλλόγου σε διάστημα περίπου τριών μηνών, είναι η έμπρακτη αποτύπωση της σχέσης που έχει αποκτήσει ο Παναθηναϊκός με τον κόσμο του.

Σε αυτό το πλαίσιο αλληλεγγύης και Παναθηναϊκής «ομόνοιας» ο Σύλλογος ανακοινώνει τις κάρτες διαρκείας για το ανδρικό τμήμα βόλεϊ, για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ , για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και για το ανδρικό τμήμα πόλο για την αγωνιστική σεζόν 2020-2021.

Οι κάτοχοι τους θα έχουν προτεραιότητα παρακολούθησης στους αγώνες, αναλογικά πάντα με τα αγωνιστικά πρωτόκολλα υγείας που υπάρχουν λόγω Covid.

Σε περίπτωση που επιτραπεί ορισμένος αριθμός φιλάθλων στους αγώνες θα γίνει με αναλογική ποσόστωση σχετικά με τα άτομα που θα έχουν δικαίωμα εισόδου.

Η τιμή των καρτών διαρκείας είναι 100 ευρώ για τα μη μέλη και σε αυτή την τιμή συμπεριλαμβάνεται και η εγγραφή τους στον Α.Ο.

Για τα μέλη η αγορά των καρτών διαρκείας θα είναι 50 ευρώ ενώ θα κυκλοφορήσουν και κάρτες διαρκείας των 30 ευρώ για τους οργανωμένους. Επιπλέον θα υπάρχουν και VIP κάρτες διαρκείας που θα κοστίζουν 250 ευρώ.

Η παραλαβή τους θα γίνεται από τα γραφεία μελών του Παναθηναϊκού Α.Ο. δίπλα από το κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

Οι ώρες λειτουργίας είναι 12:00-20:00 και το τηλέφωνο είναι 2114117600».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα