Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στοΐλοβιτς, χάνει το φάιναλ-φορ ο Σέρβος του Φοίνικα

Φώτης Καρακούσης
Θετική στον κορονοϊό η σύζυγος του Στοΐλοβιτς, χάνει το φάιναλ-φορ ο Σέρβος του Φοίνικα

bet365

Χωρίς έναν από τους δύο βασικούς του ακραίους θα αγωνιστεί στο φάιναλ-φορ του πρωταθλήματος ο Φοίνικας Σύρου. Η γυναίκα του Φιλίπ Στοΐλοβιτς βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ο Σέρβος θα μείνει σε καραντίνα για 14 μέρες.

Λίγο πριν ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Volley League με το φάιναλ-φορ στο ΟΑΚΑ είχαμε την πρώτη σημαντική απώλεια για τον Φοίνικα Σύρου. Οι «πειρατές» θα χάσουν τον Σέρβο ακραίο, Φιλίπ Στοΐλοβιτς. Την απουσία του παίκτη επιβεβαίωσε και ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Ορφανός κατά την σημερινή συνέντευξη Τύπου, χωρίς όμως να πει τον λόγο.

Ο λόγος είναι πως η σύζυγος του παίκτη που έφτασε στην χώρα μας την προηγούμενη Πέμπτη, βρέθηκε θετική στον κορονοϊό και ο ΕΟΔΥ έθεσε και τον Στοΐλοβιτς σε καραντίνα 14 ημερών. Όπως είναι φυσιολογικό σήμανε συναγερμός σε όλο το νησί, ωστόσο τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες του Φοίνικα, αλλά και ο ίδιος ο Στοΐλοβιτς ήταν αρνητικά.

Το σίγουρο πάντως είναι πως η γυναίκα θα μπορούσε να είχε κατέβει στην Ελλάδα μετά τους αγώνες και να μην θέσει σε κίνδυνο την συμμετοχή του άνδρα της, με τον Φοίνικα να χάνει ένα σημαντικό όπλο στην προσπάθεια που θα κάνει για να πετύχει την μεγάλη έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα