Σοκ στον ΠΑΟΚ, παραιτήθηκε ο Φιλίποφ

Σοκ στον ΠΑΟΚ, παραιτήθηκε ο Φιλίποφ

Φώτης Καρακούσης
Σοκ στον ΠΑΟΚ, παραιτήθηκε ο Φιλίποφ

bet365

Λίγες βδομάδες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος είχαμε το πρώτο μεγάλο μπαμ με την παραίτηση του Γιούρι Φιλίποφ. Σε αναζήτηση προπονητή ο ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στοιχήματος* στον αγώνα Ουκρανία - Πορτογαλία και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Και εκεί που όλα έδειχναν να είχαν ηρεμήσει και να πηγαίναμε προς την έναρξη του πρωταθλήματος, είχαμε το πρώτο μεγάλο μπαμ. Ενα μπαμ που έγινε στον ΠΑΟΚ και είχε να κάνει με τον προπονητή. Ο Γιούρι Φιλίποφ υπέβαλε σήμερα το πρωί την παραίτησή του αρχικά στον πρόεδρο του ΤΑΠ Αντώνη Τσαλόπουλο και εν συνεχεία στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Θανάση Κατσαρή.

Μια παραίτηση που έχει να κάνει και με την απόκτηση των Κουβανών, για τους οποίους ποτέ δεν ρωτήθηκε. Οι... ασπρόμαυροι έκαναν προσπάθειες να του αλλάξουν γνώμη, ο Ουκρανός ήταν αμετάπειστος και πλέον στον "δικέφαλο του βορρά" αναζητούν τον αντικαταστάτη του.

Ανακοίνωση για την αποχώρηση του Γιούρι Φιλίποφ εξέδωσε ο ΠΑΟΚ:

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την “κοινή συναινέσει” λύση συνεργασίας με τον προπονητή κ. Γιούρι Φιλιποφ. Τον ευχαριστεί για όσα πρόσφερε στην ομάδα και του εύχεται καλή συνέχεια την καριέρα του.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα