Στη Κηφισιά για να τελειώσει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Στη Κηφισιά για να τελειώσει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

Gazzetta team
Στη Κηφισιά για να τελειώσει την πρόκριση ο Παναθηναϊκός

bet365

Στην Κηφισιά χαρακτηρίζουν «τελικό» τον δεύτερο αγώνα με τον Παναθηναϊκό καθώς μόνο με νίκη θα μείνουν μέσα στο πρωτάθλημα και θα παλέψουν για την ανατροπή ωστόσο η σταθερότητα που έχουν δείξει εφέτος οι «πράσινοι» είναι παροιμιώδης.

Η Κηφισιά θέλει να ολοκληρώσει στο Ζηρίνειο ότι άφηνε «στη μέση» μέσα στην Κυψέλη, δηλαδή, να πάρει τα ηνία των πρώτων καθοριστικών σετ και να μην αναγκάζεται να κυνηγάει στο σκορ. Ο Νίκος Ζαλμάς και οι παίκτες του ξέρουν πως παίζουν την τελευταία τους ευκαιρία για να κάνουν μία τεράστια υπέρβαση στο πρωτάθλημα καθώς κανείς δεν ξεχνάει πως τα Χριστούγεννα όλοι θεωρούσαν δεδομένη την παρουσία της στα πλέι άουτ.

Ο κεντρικός της Κηφισιάς Νίκος Μελλές είπε: «Για εμάς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στο Ζηρίνειο είναι "χωρίς αύριο". Ξέρουμε ότι χρειαζόμαστε μόνο νίκη προκειμένου να οδηγήσουμε τη σειρά σε τρίτο παιχνίδι. Για να έχουμε ελπίδες απέναντι σε ένα ισχυρό αντίπαλο όπως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιαστούμε απόλυτα συγκεντρωμένοι και να αποφύγουμε τα λάθη. Σίγουρα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό της περασμένης Τετάρτης. Έχουμε καλή ψυχολογία και με τη δύναμη της έδρας μας μπορούμε να ισοφαρίσουμε».

«Το γοργόν και χάρην έχει» λένε στον Παναθηναϊκό που θέλουν να τελειώνουν όσο πιο σύντομα μπορούν την σειρά της πρώτης φάσης κάνοντας και οικονομία δυνάμεων για τα ημιτελικά. Δεν είναι μυστικό ότι ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος απ΄όλες τις ομάδες που τερμάτισαν πίσω από την ομάδα του, υπολόγιζε πολύ την Κηφισιά για τον τρόπο παιχνιδιού της αλλά και για την ιδιαίτερη έδρα της.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων που ήταν από τους πιο φορμαρισμένους στον πρώτο ματς είπε: «Η Κηφισιά είναι ποιοτική ομάδα και πρέπει να παίξεις γρήγορα και χωρίς λάθος Δε νίκησε τυχαία τον Ολυμπιακό στο Ζηρίνειο. Εάν βρει ρυθμό και δεν πιεστεί θα έχουμε δύσκολο έργο αλλά μετά από τόσα ματς που έχουμε παίξει εφέτος έχουμε δείξει τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την πρόκριση για τα ημιτελικά που είναι και ο μεγάλος στόχος για τη σεζόν».

Σε 24 αγώνες πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός προηγείται της Κηφισιάς με 14-10 νίκες ενώ είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες βρίσκονται αντίπαλες στα πλέι οφ.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα