Χριστοφιδέλης: «Τυχεροί που έχουμε κοντά μας ανθρώπους όπως ο κ. Μαρινάκης»

Δημήτρης Τομαράς
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης, τοποθετήθηκε για την κατάκτηση του τίτλου του συλλόγου στην Α1 βόλεϊ ανδρών αλλά και για την συμβολή και βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Χριστοφιδέλης δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ο βασικός στόχος της χρονιάς επετεύχθη μετά κόπων και βασάνων. Δεν είναι όλα τόσο εύκολα όσο μπορεί να φαίνονται. Ήταν μια χρονιά που πιεστήκαμε πάρα πολύ, μετείχαμε σε πολλές διοργανώσεις και προσπαθήσαμε να πρωταγωνιστήσουμε σε όλες. Σε άλλες τα καταφέραμε σε άλλες όχι. Τέλος καλό όλα καλά.
Μετά από μια κοπιαστική χρονιά οι κόποι μας ανταμείβονται και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Είμαι περήφανος για τους συναθλητές μου, το τιμ, την διοίκηση για την προσπάθεια που κατέβαλε όλη τη χρονιά για να φτάσει την ομάδα στην κορυφή της Ελλάδας. Νομίζω ότι στη σειρά των τελικών, καθοριστική ήταν η ήττα στον ημιτελικό από τον ΠΑΟΚ και η απώλεια του Κυπέλλου. Εκεί καταλάβαμε ότι αν δεν παίξουμε εμείς δεν θα μας χαρίσει κανείς τίποτα. Έτσι έγινε στους τελικούς. Είμαστε πολύ τυχεροί σαν μέλη αυτοί του τεράστιου συλλόγου που έχουμε κοντά μας ανθρώπους όπως ο κύριος Μαρινάκης που ξέρουμε πόσο πολύ σημαντική είναι η προσφορά του στο σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια και θα συνεχίσει να είναι. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Μιχάλη Κουντούρη ο οποίος όχι μόνο μπόρεσε και εξυγίανε τον Ερασιτέχνη αλλά κατάφερε να φέρει περισσότερα τμήματα στην κορυφή της Ελλάδας και να τα διατηρήσει, κάτι που δεν θα γινόταν χωρίς την τεράστια συμβολή του απλού φιλάθλου του Ολυμπιακού».