Ενίσχυση στην πάσα με τον Χοφ για Πήγασο Πολίχνης

Ενίσχυση στην πάσα με τον Χοφ για Πήγασο Πολίχνης

Newsroom
Πήγασος Πολίχνης

bet365

Στα χέρια του Δανού πασαδόρου, Μίκελ Χοφ θα βρίσκεται ο Πήγασος Πολίχνης με τους Θεσσαλονικείς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 23χρονου πρώην παίκτη της Ναρμπόν.

Με τον Κώστα Προύσαλη να επιστρέφει στον Ηρακλή, ο Πήγασος Πολίχνης κινήθηκε άμεσα και αντικατέστησε τον έμπειρο πασαδόρο με τον 23χρονο Δανό, Μίκελ Χοφ. Ο Χοφ την περσινή χρονιά αγωνίστηκε στη Γαλλία και τη Ναρμπόν, ενώ έχει παίξει σε Τουρκία, Βέλγιο και Ολλανδία μόλις έφυγε από την πατρίδα του.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Πήγασου έχει ως εξής: «Το ΔΣ του Πήγασου Πολίχνης βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Διεθνή Δανό πασαδόρο Μίκελ Χοφ (Mikkel Hoff).

Ο Μίκελ Χοφ γεννήθηκε στις 15/10/2001 και έχει ύψος 1,95. Ο έμπειρος πασαδόρος με θητεία σε κορυφαία πρωταθλήματα διαθέτει πλούσιο βιογραφικό με σημαντικές διακρίσεις, είναι ενεργός παίκτης στην Εθνική ομάδα της Δανίας ενώ εχει αγωνιστεί σε 38 τουρνουά σάλας καθώς επίσης σε 5 πρωταθλήματα μπιτς βόλεϊ.

O Μίκελ Χοφ δήλωσε: «Ανυπομονώ να ξεκινήσω στον Πηγάσο Πολίχνης, είμαι ενθουσιασμένος που συναντήσω τους οπαδούς και τους ανθρώπους του συλλόγου και θα ξεκινήσω να δουλεύω για μια καλή σεζόν με όλους μέσα και γύρω από την ομάδα!».

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!

Σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική χρονιά!

Προηγούμενες ομάδες:

2023-24: Narbonne Volley Γαλλία

2023-24: Akkuş Belediyespor (Τουρκία)

2022-23: Λίντεμανς Άαλστ (Βέλγιο)

2021-22: Active Living Orion (Ολλανδία)

2020-21: Boldklubben Marienlyst Odense (Δανία)

2019-20: Middelfart VK (Δανία)

2018-19: Boldklubben Marienlyst Odense (Δανία)

2017-18: Ikast KFUM (Δανία)

2016-17: Middelfart VK (Δανία)

2015-16: DHV Odense (Δανία)».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα