ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος» (vid)

Newsroom
ΠΑΟΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος»

bet365

Ο Α.Σ. ΠΑΟΚ έκανε μία ανάρτηση για το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου ηττήθηκε με 3-1 σετ και αποκλείστηκε υποστηρίζοντας πως υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος.

O Α.Σ. ΠΑΟΚ έκανε μία ανάρτηση μέσω της οποίας κάνει λόγο για «αλλοίωση αποτελέσματος» στον χθεσινό νοκ άουτ αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών, όπου οι «ασπρόμαυρες» ηττήθηκαν με 3-1 σετ από τις «πράσινες».

Μάλιστα δημοσίευσε στην ανακοίνωση αυτή κι ένα βίντεο από την πόντο στον οποίο αναφέρεται και υποστηρίζει πως υπάρχει παράβαση «λάθος θέσεων» κι όπου αντί για 24-23 υπέρ της ομάδας της Θεσσαλονίκης έγινε το 23-24 υπέρ του «τριφυλλιού» στο τέλος του τέταρτου σετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Σήμερα, γίναμε μάρτυρες μιας αλλοίωσης αποτελέσματος, με πρωταγωνιστές την δυάδα των διαιτητών Δανιηλίδου-Μαυρίδη.

Σε απόλυτα κομβικό σημείο στο τέταρτο σετ, η διαιτητική δυάδα… ετσιθελικά καθορίζει την πορεία του σετ.

Σε μία φάση, στην οποία υπάρχει ξεκάθαρη παράβαση λάθος θέσεων, αποφασίζουν, δίχως να έχουν κάποιο μέσο, να αλλάξουν την αρχική τους απόφαση, στερώντας το 24-23 σε δυο περιπτώσεις, καθώς στην εξέλιξη της φάσης υπάρχει άσσος για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα, αμέσως μετά το σφύριγμα της, πεντακάθαρης, παράβασης, ο αντίπαλος προπονητής χτυπάει με δύναμη την μπάλα, μην δεχόμενος την παραμικρή παρατήρηση…

Πώς είναι δυνατόν, να γίνεται κάτι τέτοιο; Υπάρχει κάποια εξήγηση;»

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα