Παναθηναϊκός: Αγιασμός με ευχές για τίτλους σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Αγιασμός με ευχές για τίτλους σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Αγιασμός με ευχές για τίτλους σε όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη

bet365

Με τις ευχές για τίτλους και διακρίσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, πραγματοποιήθηκε στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού παρουσία αθλητών από όλα τα τμήματα.

Παρουσία αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων, κάτι που συνηθίζεται πλέον τα τελευταία χρόνια, πραγματοποιήθηκε στην Λεωφόρο και στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» ο αγιασμός του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. Ένας αγιασμός γεμάτος με ευχές για πολλούς τίτλους και φυσικά υγεία σε όλους και όλες, καθώς αυτό είναι και το πιο σημαντικό.

Η διοίκηση της «μάνας του λόχους» και συγκεκριμένα ο πρόεδρος, Παναγιώτης Μαλακατές και ο αντιπρόεδρος, Δημήτρης Βρανόπουλος, μίλησαν στους αθλητές και αθλήτριες όλων των τμημάτων ευχόμενοι και οι δύο υγεία και τίτλους. Στην συνέχεια υπήρξε ο καθιερωμένος αγιασμός, αλλά και το επίσης καθιερωμένο σουτ του ιερέα στην μπασκέτα, ο οποίος έδειξε να το έχει το μπάσκετ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη για τον σημερινό αγιασμό έχει ως εξής: «Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος άρχισε τη νέα αγωνιστική περίοδο στον ιστορικό χώρο του κλειστού «Παύλος Γιαννακόπουλος» παρουσία όλων των τμημάτων του.

Για μια ακόμα χρονιά ο Σύλλογος έκανε το ξεκίνημα του από τον ιστορικό χώρο της Λεωφόρου παρουσία των 26 τμημάτων αρτιμελών και των 18 τμημάτων ΑμεΑ.

Παράλληλα έγινε και η media day του Συλλόγου παρουσία πολλών δημοσιογράφων από διάφορα ΜΜΕ.

Χρονικά πρώτος έγινε ο αγιασμός στα τμήματα ΑμεΑ του Συλλόγου στην αίθουσα «Κώστας Μπάτραλης» και έδωσαν το παρών σύσσωμη η διοίκηση του Συλλόγου μαζί με τους αθλητές των τμημάτων.

Λίγο αργότερα πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός και στα τμήματα των αρτιμελών στον εμβληματικό χώρο του κλειστού γηπέδου της Λεωφόρου.

Αναλυτικότερα υπήρχαν εκπρόσωποι από όλα τα τμήματα του Συλλόγου και πιο συγκεκριμένα από τα εξής τμήματα: Ποδόσφαιρο γυναικών, βόλεϊ ανδρών, βόλεϊ γυναικών , μπάσκετ γυναικών, πινγκ πονγκ ανδρών, πινγκ πονγκ γυναικών, πόλο ανδρών, ράγκμπι ανδρών, ράγκμπι γυναικών, στίβος, ξιφασκία, τοξοβολία, σκοποβολή, πυγμαχία, άρση βαρών, πάλη, κολύμβηση, καταδύσεις,ποδηλασία, μοντέρνο πένταθλο, esports, σκάκι, futsal ανδρών, futsal γυναικών, θαλάσσιο σκι και τρίαθλο.

Επιπλέον υπήρξε εκπροσώπηση και από τα εξής τμήματα ΑμεΑ: άρση βαρών σε πάγκο, μπάσκετ με αμαξίδιο, ποδηλασία ΑμεΑ, κολύμβηση ΑμεΑ, τοξοβολία ΑμεΑ, σκοποβολή ΑμεΑ, ξιφασκία με αμαξίδιο, πινγκ πονγκ ΑμεΑ,παρατρίαθλο,παραμπάντμιντον, μπότσια, σκάκι τυφλών, στίβος ΑμεΑ, τένις με αμαξίδιο, ποδόσφαιρο ακρωτηριασμένων, παρακανόε, χορός με αμαξίδιο και μπάσκετ νοητικής αναπηρίας.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Παναθηναϊκού κ. Παναγιώτης Μαλακατές και ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Βρανόπουλος που ευχήθηκαν καλή αγωνιστική σεζόν σε όλες και όλους».

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα