ΠΑΟΚ: Πρώτη με νέο προπονητή, πολλές αλλαγές αλλά ίδιους στόχους

ΠΑΟΚ: Πρώτη με νέο προπονητή, πολλές αλλαγές αλλά ίδιους στόχους

Newsroom
ΠΑΟΚ: Πρώτη με νέο προπονητή, πολλές αλλαγές αλλά ίδιους στόχους

bet365

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε την Τρίτη ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς έχοντας πλέον στον πάγκο τον Γιόσκο Μιλενκόσκι και αρχηγό τον Γιάννη Τακουρίδη να έχουν ως στόχο την κορυφή.

Ξεκίνημα και για τον ΠΑΟΚ εν’ όψει της νέας χρονιάς. Οι «ασπρόμαυροι» με τον Γιόσκο Μιλενκόσκι στον πάγκο έκαναν την πρώτη τους προπόνηση στο «Παλατάκι» με τους στόχους να παραμένουν ίδιοι και είναι η κατάκτηση τίτλων.

Αναλυτικά οι Θεσσαλονικείς αναφέρουν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα εξής για την σημερινή πρώτη προπόνηση: «Την πρώτη του συνάντηση πραγματοποίησε ο Κυπελλούχος Ελλάδος ΠΑΟΚ, το απόγευμα της Τρίτης 23 Αυγούστου, στην Αίθουσα Τύπου του PAOK Sports Arena.

Ο νέος ΠΑΟΚ, ξεκινάει την προετοιμασία του για μία απαιτητική σεζόν σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας ως στόχο τον Πρωταθλητισμό.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΠΑΟΚ, κ. Κωνσταντίνος Παϊσιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε το νέο προπονητή της ομάδας, Josko Milenkoski, και τους νέους παίκτες, προχώρησε στους στόχους και τα «θέλω» της Διοίκησης προς εκείνους.

Στην συνέχεια, τον λόγο πήρε ο νέος προπονητής της ομάδας, Josko Milenkoski, ο οποίος αφού συστήθηκε στους νέους του παίκτες, μετέφερε προς εκείνους τα πρώτα πράγματα όσον αφορά την φιλοσοφία του.

Στο τέλος, ο κ. Κωνσταντίνος Παϊσιάδης ανακοίνωσε πως ο αρχηγός της ομάδας για την φετινή περίοδο θα είναι ο Γιάννης Τακουρίδης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα