Ξεκίνημα με ντέρμπι Ολυμπιακός - Φοίνικας η Β' φάση

Newsroom
Ξεκίνημα με ντέρμπι Ολυμπιακός - Φοίνικας η Β' φάση

bet365

Με τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Φοίνικα Σύρου ξεκινάει η Β' φάση της Volley League Ανδρών. Κόντρα σε Μίλωνα και Κηφισιά θα εκτίσει ο Παναθηναϊκός.

Η Α' φάση της Volley League Ανδρών ολοκληρώθηκε και πλέον όλα τα βλέμματα πάνε στην Β', όπου και θα κριθούν όλα. Θυμίζουμε πως ο ΠΑΟΚ ξεκινάει με 2 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό και 4 από Ολυμπιακό και Φοίνικα. Οι Πειραιώτες και οι νησιώτες θα ξεκινήσουν με το ντέρμπι την Β' φάση, σε μια αναμέτρηση που δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων, θα τις εκτίσει με Μίλωνα και Κηφισιά.

ΤΕΛΙΚΗ - Β΄ ΦΑΣΗ - ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΞΙ ΠΡΩΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΗΣ Α΄ ΦΑΣΗΣ

Οι ομάδες που τερμάτισαν στις θέσεις 1 μέχρι 6 στην Α΄φάση, θα αγωνιστούν σε μίνι-πρωτάθλημα δύο (2) γύρων, σε αγώνες εντός και εκτός έδρας, μεταφέροντας το 50% της μεταξύ τους διαφοράς στη βαθμολογίας που έχει προκύψει από την κανονική περίοδο. Η 6η ομάδα της Α΄φάσης ξεκινάει με 0 βαθμούς. Από εκεί και πέρα προσθέτονται οι βαθμοί της βαθμολογικής διαφορά με την αμέσως πιο πάνω ομάδα διαιρούμενη διά δύο (2). Οταν μετά τη διαίρεση, προκύπτει διαφορά με δεκαδικό αριθμό στρογγυλοποιείται η διαφορά, προς όφελος της ομάδας που προπορεύεται στη βαθμολογία. Οι αγώνες της 1ης αγωνιστικής θα ξεκινήσουν το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2022.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β΄ΦΑΣΗΣ
1η αγωνιστική2η αγωνιστική3η αγωνιστική4η αγωνιστική5η αγωνιστική
Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΠαναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΟλυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Π.Κηφισιάς
Παναθηναϊκός Α.Ο. - A.O.N.Σ.ΜίλωνΑ.Ο.Ν.Σ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Π.Α.Ο.Κ.Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΑ.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Παναθηναϊκός Α.Ο.
Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΠ.Α.Ο.Κ. - Παναθηναϊκός Α.Ο.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΠαναθηναϊκός Α.Ο. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Π.Α.Ο.Κ.
6η αγωνιστική7η αγωνιστική8η αγωνιστική9η αγωνιστική10η αγωνιστική
Α.Ο.Π.Κηφισιάς - Π.Α.Ο.Κ.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς - Παναθηναϊκός Α.Ο.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Π.ΚηφισιάςΑ.Ο.Π.Κηφισιάς - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.
Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Παναθηναϊκός Α.Ο.Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. - Α.Ο.Ν.Σ.ΜίλωνΠ.Α.Ο.Κ. - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Π.Α.Ο.Κ.Παναθηναϊκός Α.Ο. - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ
Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧ - Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.Παναθηναϊκός Α.Ο. - Π.Α.Ο.Κ.Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων - Α.Ο.Φοίνικας ΟΝΕΧΟλυμπιακός Σ.Φ.Π. - Παναθηναϊκός Α.Ο.Π.Α.Ο.Κ. - Α.Ο.Ν.Σ.Μίλων

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα