Επιστροφή στην Volley League με Κηφισιά εναντίον Μίλωνα

Επιστροφή στην Volley League με Κηφισιά εναντίον Μίλωνα

Newsroom
Επιστροφή στην Volley League με Κηφισιά εναντίον Μίλωνα

bet365

Η αναμέτρηση Κηφισιά – Μίλωνας ανοίγει την αυλαία της 4ης αγωνιστικής στην Volley League.

Μετά από τρεις εβδομάδες διακοπής λόγω του Λιγκ Καπ, το πρωτάθλημα της Volley League επιστρέφει σήμερα με το πρώτο ματς της 4ης αγωνιστικής.

Στο Ζηρίνειο, η Κηφισιά υποδέχεται τον Μίλωνα (19:15, ΕΡΤ-3, Διαιτητές: Μυλωνάκης, Κυριοπούλου) σε ένα από τα παραδοσιακά τοπικά ντέρμπι της κατηγορίας.

Η Κηφισιά είναι αυτή που καίγεται για τη νίκη καθώς ακόμη δεν έχει πάρει θετικό αποτέλεσμα μετά από 3 παιχνίδια (έχει ένα βαθμό από την ήττα με 3-2 στην έδρα του ΟΦΗ), σε αντίθεση με τον Μίλωνα που είχε κερδίσει στην πρεμιέρα στην έδρα του Φίλιππου Βέροιας, ενώ πήρε και έναν βαθμό από τον Φοίνικα.

«Ολοι μας γνωρίζουμε την κρισιμότητα του αγώνα απέναντι στον Μίλωνα. Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να πάρουμε, προκειμένου να μείνουμε μέσα στους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή του πρωταθλήματος. Το τελευταίο διάστημα έχουμε ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς, αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πανηγυρίσουμε την πρώτη μας νίκη» ανέφερε για το ματς ο προπονητής της Κηφισιάς Γιάννης Ορφανός.

Από την πλευρά του, ο προπονητής του Μίλωνα, Σάκης Ψάρρας είπε: «Για μας είναι ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν. Παίζουμε στην έδρα μιας ομάδας που έχει φιλοδοξίες και πάνω κάτω τους ίδιους στόχους με μας. Εμείς θέλουμε να παίξουμε καλό βόλεϊ. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη ανεξάρτητα από τον αντίπαλο».

Volley League ανδρών: Η 4η αγωνιστική

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου

Ζηρίνειο 19.15 (ΕΡΤ-3): Α.Ο.Π. Κηφισιάς - Α.Ο.Ν.Σ. Μίλων (Μυλωνάκης, Κυριοπούλου)

Σάββατο 20 Νοεμβρίου

Βαρδινογιάννειο 17.00 (Live Streaming ESAP TV): Ο.Φ.Η. - Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας (Κουτσούλας, Αγγελίδης)

Μ. Μερκούρη 17.00 (ERT Flix): Ολυμπιακός - Π.Α.Ο.Κ. (Γεροθόδωρος, Ονόπας)

Αγ. Θώμα 20.00 (Live Streaming ESAP TV): Παναθηναϊκός - Α.Ο. Φοίνικας Σύρου (Βασιλειάδης, Βουδούρης).

Η βαθμολογία (σε 3 αγώνες)

Παναθηναϊκός 9 (9-0)

Ολυμπιακός 9 (9-0)

ΠΑΟΚ 6 (7-4)

Φοίνικας Σύρου 5 (6-6)

Μίλωνας 4 (5-6)

ΟΦΗ 2 (3-8)

Κηφισιά 1 (3-9)

Φίλιππος Βέροιας 0 (0-9)


@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

VOLLEY LEAGUE Τελευταία Νέα