Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

Newsroom
Οι αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού

bet365

Χωρίς όπως έχει γίνει γνωστό το θέμα της «Διπλής Ανάπλασης» να είναι σε αυτά που συζητήθηκαν, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έχει ως εξής: «Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Παναθηναϊκού Α.Ο. στη θύρα 10 του Γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης».

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης ήταν τα εξής:

1. Εκλογή Προέδρου Γενικής Συνέλευσης

2. Έγκριση Οικονομικού και Διοικητικού Απολογισμού του έτους 2020 – 2021

3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής

4. Απαλλαγή της Διοίκησης από πάσα ευθύνη

5. Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2021-2022

6. Τροποποίηση Καταστατικού

Πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Βρανόπουλος. Εν συνεχεία, έγινε ο αγωνιστικός απολογισμός της σεζόν 2020-21 από τον Γενικό Αρχηγό του Συλλόγου, κ. Σωτήρη Νίκα.

Κατόπιν, εγκρίθηκε η απαλλαγή της διοίκησης από πάσα οικονομική ευθύνη, εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός του έτους 2021-22 καθώς και η τροποποίηση του Καταστατικού».

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

@Photo credits: eurokinissi

VOLLEY LEAGUE NEWS FEED