Volley League Γυναικών: Κυριαρχική ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι «Δικεφάλων»

Newsroom
volley_league_ginaikon_aek

bet365

Νικηφόρο πέρασμα από την Θεσσαλονίκη έκανε η ΑΕΚ, επικρατώντας στο ντέρμπι «Δικεφάλων» κόντρα στον ΠΑΟΚ με 3-0 σετ, κάνοντας παράλληλα ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά της Volley League γυναικών.

Λίγες ημέρες μετά την επικράτησή της για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, η ΑΕΚ πήρε ακόμη μία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (19-25, 24-26, 17-25) και έκανε το μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην τετράδα του πρωταθλήματος.

Η Ένωση ήταν κυριαρχική στο πρώτο σετ, παίρνοντας από νωρίς προβάδισμα ασφαλείας (7-12), στο οποίο δεν μπόρεσε να βρει απαντήσεις ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Γιουνούς Οτσάλ πήρε διαφορά έξι πόντων στα μέσα του σετ (11-17), την οποία διαχειρίστηκε για να πάρει το πρώτο σετ της αναμέτρησης με 19-25.

Πολύ καλό ξεκίνημα πραγματοποίησε και στο δεύτερο σετ η ΑΕΚ, ωστόσο ο ΠΑΟΚ βρήκε τις επιθετικές λύσεις και έφερε ισοφάρισε (15-15). Οι δύο ομάδες άλλαξαν δύο φορές το προβάδισμα, με τις «κιτρινόμαυρες» να παίρνουν σημαντική διαφορά στην τελική ευθεία (20-23). Ο ΠΑΟΚ έφερε ξανά το σετ στα ίσα (24-24), αλλά η ΑΕΚ με 2-0 σερί διπλασίασε τα σετ της με 24-26.

Η φιναλίστ του φετινού Κυπέλλου Ελλάδας με πολύ καλό ρυθμό στο τρίτο σετ έκαναν μονόλογο. Απέκτησε προβάδισμα πέντε πόντων, το οποίο διεύρυνε έως τους εννέα (11-20). Με την διαφορά να είναι μη αναστρέψιμη το τρίτο σετ κατακτήθηκε από την ΑΕΚ με 17-25 για να έρθει η νίκη με 3-0 σετ.

@Photo credits: INTIME, ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα