Volley League γυναικών: Εμειναν στην Θέτιδα Σιρίνινα και Παπαγεωργίου

Η Αναστασία Σιρίνινα

bet365

Ο Α.Σ.Π. Θέτις Βούλας ανακοίνωσε πως θα μείνουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα οι Αναστασία Σιρίνινα και Μαρκέλλα Παπαγεωργίου.

Μετά από 7 σερί σεζόν, η Αναστασία Σιρίνινα αποφάσισε να μείνει άλλη μία χρονιά στην Θέτιδα, για την βοηθήσει στους στόχους της στην Volley League γυναικών.

Ο σύλλογος ανακοίνωσε την παραμονή της, όπως και της Μαρκέλλας Παπαγεωργίου.

«Αλλη μια χρονια στην θετιδα βουλας… δε θα μπορουσα να ειμαι πιο ενθουσιασμενη! Οταν περιβαλλεσαι απο ανθρωπους που εκτιμας και ξερεις πως θα είναι δίπλα σου να σε στηρίξουν και να σε βοηθήσουν δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Μετα απο τόσα χρόνια οι διαπροσωπικες σχεσεις με τον συλλογο φερουν αισθηματα εμπιστοσυνης και αλληλεγγυης και δε θα μπορουσα να μην είμαι ευγνώμων για τις ευκαιριες που μου έχουν δοθεί, όπως και την δυνατοτητα να αποτελώ μερος ενος υγιούς σωματείου» ανέφερε η Σιρίνινα.

Από την πλευρά της, η Παπαγεωργίου τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που για άλλη μια χρόνια θα είμαι μέλος της Θέτιδας. Τόσο το οικογενειακό κλίμα και η συνέπεια του σωματείου, όσο και οι όλο και υψηλότεροι στόχοι που θέτουμε αποτέλεσε ένα δελεαστικό σύνολο για την παραμονή μου στην ομάδα. Ελπίζω να είναι μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πρώτα απ όλα με υγεία!»

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα