Δεν θα αντικατασταθεί ο Πανναξιακός στην Volley League Γυναικών

Newsroom
Δεν θα αντικατασταθεί ο Πανναξιακός στην Volley League Γυναικών

bet365

Ο Πανναξιακός έχει αποφασίσει να μην αγωνιστεί στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Volley League Γυναικών, με την ΕΟΠΕ να ανακοινώνει πως δεν θα αντικατασταθούν οι νησιώτες από κάποια άλλη ομάδα.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΠΕ έχει ως εξής: «Στην 61η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Ο.ΠΕ.το οποίο συνεδρίασε την Πέμπτη 18 Αυγούστου αποφασίστηκε:

Η μη συμπλήρωση ομάδας στη Volley League Γυναικών μετά το νεότερο έγγραφο του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. Η ομάδα της Νάξου απέσυρε τη δήλωση συμμετοχής της. Η διεξαγωγή του πρωταθλήματος θα γίνει με τις 12 ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή.

Στο πρωτάθλημα της Pre League Ανδρών δεν δήλωσε συμμετοχή ο Α.Π.Σ. Φίλιππος Βέροιας. Το Δ.Σ. αποφάσισε την συμπλήρωση της κατηγορίας σύμφωνα με το άρθρο 10 του Γενικού Κανονισμού Οργάνωσης και Διεξαγωγής Πρωταθλημάτων και τη χορήγηση wild card σε ομάδα της Β’ Ζώνης, θέτοντας τα παρακάτω κριτήρια:

Α.Υποχρεωτικό: ομάδα Β’ Ζώνης

Β.Επιπλέον για την αξιολόγηση των αιτήσεων να ληφθούν υπόψη:

Προδιαγραφές γηπεδικών εγκαταστάσεων

1.Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις

2.Προδιαγραφές διεξαγωγής αγώνων βόλεϊ (βαμμένος αγωνιστικός χώρος, εγκεκριμένο δάπεδο)

3.Διάθεση εγκαταστάσεων για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών Β' Ζώνης στην οποία το σωματείο Α.Ο. Καβάλας δήλωσε αδυναμίας συμμετοχής, το Δ.Σ. αποφάσισε τη μη συμπλήρωση της κατηγορίας και τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος με 12 ομάδες. Επίσης την αλλαγή της ημερομηνίας έναρξης των αγώνων από 8/10 σε 29/10/2022.

Στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών το Δ.Σ. χορήγησε wild card στο σωματείο Α.Π.Σ. Ήφαιστος Φλώρινας».

 

VOLLEY LEAGUE ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα